Cykelløb: Her kan du finde motionscykelløb - og komme i form

VoresPuls' eventkalender har altid interessante cykelløb, du kan deltage i. Har du aldrig prøvet et motionscykelløb - så find dit første her.

Det motiverer at træne op til et cykelløb og have et mål. Foto: Colourbox

Et cykelløb er god motivation

Cykelløb er meget mere end tårnhøje bjerge i Tour de France. Der er også et bredt udvalg af motionsløb i Danmark. Og det er sjovt!

For mange er det yderst motiverende at køre cykelløb mod sig selv og andre, og det kan være rigtig godt at bruge et cykelløb som mål for din træning.

Find et cykelløb, der passer til dig, i vores eventkalender HER.

Gratis træningsprogram

Vil du gerne i form, så kan du prøve vores gratis træningsprogram, hvor du hver uge i 10 uger får en ugeplan direkte på din mail. Når du har fuldført programmet kan du køre 60 kilomter uden problemer. Det er gratis, og du kan tilmelde dig og læse mere om det HER. Du kan også tilmelde dig det direkte i bunden af artiklen.

Træn din teknik

Der kommer mange andre faktorer på spil, når du vil køre cykelløb. Hvis du vil køre i felter, skal du skal træne din teknik og øve dig i at køre tæt på andre. Selv et lille udsving kan betyde noget for dem, der ligger ved siden af eller bagved dig i et cykelløb.

Derfor er det også vigtigt at finde nogle andre at træne sammen med, så du kan øve dig i at ligge på hjul, tage føringer, spare på dine kræfter og finde dine styrker.

Se videoguide: Sådan kører i holdløb

Andre gode tips og guides

Vi har rigtig mange artikler, som kan give dig gode tips og tricks både frem mod og til et cykelløb. Her er en række artikler, du måske finde interessant, ellers kan du selv kigge rund på VoresPuls, som kan hjælpe dig til dit næste cykelløb.

Skal jeg cykle 10 timer om ugen for at komme i form?

Skal min racercykel virkelig være carbon?

De bedste gadgets til dig og din racercykel

Skivebremser eller fælgbremser?

Cykeltøj for begynderen