Artikler
Smertestillende og træning er en dårlig kombination
At tage smertestillende medicin i forbindelse med træning er ikke en god idé. Medicinen hæmmer de signaler, som kroppen sender under træning, og forstyrrer samtidig restitutionen efterfølgende.
Løft tungt - hold dig ung med styrketræning: Det er ikke for sent at komme i gang
Tung styrketræning er en effektiv løsning på at holde kroppen ung, efter du er fyldt 40 år, viser studie.
Glem sort kaffe: Mælk i kaffen kan være sundere
Mange har sikkert fravalgt mælk i kaffen med en sund bagtanke – men det tyder forskning på, at du ikke behøver at gøre, tværtimod. Kombinationen ser nemlig ud til at have en såkaldt antiinflammatorisk effekt, viser forskning.
Virker vitamin C mod forkølelse, snot og hoste?
Finder du citroner og appelsiner frem, når du kan mærke at forkølelse og hoste er på vej? Det er du bestemt ikke alene om. Men har vitamin C en effekt i kampen mod forkølelse eller er det blot en myte?
Tegn på stress du bør kende
Er du ved at få stress, så er det vigtigt at kende til de tegn, der indikerer det. Det er aldrig godt, at leve med sympomerne, og det er vigtigt at opdage det hurtigt og reagere på det.
Sådan undgår du halsbrand og sure opstød
Det er på ingen måde rart at få sure opstød eller halsbrand. Udover det ikke er rart, så kan årsagen være alvorlig. Men du kan gøre noget mod det.
Sådan påvirker din kost dannelsen af nyresten
Din kost kan have stor betydning for, om du danner nyresten. Få en kort gennemgang af, hvad der kan være årsagen til nryesten - og hvordan, du forebygger det.
Hvornår er kaffe usundt?
Forskning viser, at kaffe er associeret med en lavere risiko for hjerte-kar-sygdomme end tidligere antaget. Men hvornår og i hvilke mængde er det usundt at drikke kaffe?
5 positive effekter ved at skære ned på dit sukkerindtag
Sukker tilsættes i rigtig mange madvarer i større eller mindre omfang. Hvad sker der i din krop, hvis du skærer ned på dit sukkerindtag?
Dårlig lugtesans? Spis chili, mentol og tørret frugt
Lugteforstyrrelse kan give store gener, når du skal nyde mad. Men nogle fødevarer giver større nydelse end andre, viser studie.