Kost

Hvad er "bedst" – plantedrik eller mælk?

Plantebaserede drikke er et populært alternativ til mælk. De findes i mange varianter, men hvad er egentlig forskellen?

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Hvad kan chili egentlig udover at være stærk?

Få indblik i, hvilke egenskaber chili har - og om de er relevante for dig.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Sundheds-tip: Mere frugt og mindre frygt

Det bliver anbefalet af Fødevarestyrelsen at spise frugt, men det indeholder jo også sukker? Bliv klogere på hvorfor du bør spise frugt - og ikke frygte sukkeret.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Detoxkur – det rene opspind

Sidder du tænker, at det er tid til en udrensning? Inden du gør det, så læs her hvorfor du bliver snydt.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

5 myter: Er det sundt eller usundt?

Der findes rigtig mange myter om sundhed, og det kan være svært at vide, hvad der er sandt eller falsk. I den her artikel tager vi fat i et lille udpluk af dem.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Protein efter træning er sjældent nødvendigt

For meget protein kan overbelaste nyrerne, og proteinholdige produkter kan medføre et for højt indtag af kalorier.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Blodprøve kan afgøre optimal kost, hvis du vil tabe dig

Der skal ikke mere til end en blodprøve, og så kan den afgøre, hvilken kost der er mest optimal for dig, hvis du vil tabe dig. Det viser en undersøgelse fra Københavns Universitet.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

10 gode grunde til at spise havregryn hver dag

Havregryn er sundt, og her giver vores ernæringsekspert alle de gode grunde til, hvorfor du bør spise grynene dagligt.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

3 videnskabelige tips til at få en bedre morgen

Det kan til tider være uendeligt hårdt at komme op af sengen. Men der findes simple og ganske effektive tips til at komme bedre i gang.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Gulerødder kan bekæmpe hyppig kræftsygdom

Danske forskere har fundet ud af, at gulerødder kan reducere forstadier til kræft med helt op til 83 procent.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler
5/13