Vægttab

Kost og sundhed: Sådan efterlever du de 10 nye kostråd

Du må ikke spiser mere end 500 gram kød om ugen – det er blandt de retningslinjer fødevaremyndighederne har fremlagt for at du kan følge de 10 nye kostråd

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

10 nye kostråd: Sådan bør du spise

Fødevaremyndighederne har offentliggjort de 10 kostråd, der skal få dig til at leve sundere. Du skal blandt andet skære ned på salt og rødt kød

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Slank: Danmarksmester i egotrip?

Tænk på dig selv! Tænk positive tanker og vind over vægten plus den dårlige form og samvittighed.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Hjælp til vægttab? Tænk dig slank

Lær at tænke positivt og holde dit fokus på de gode følelser, vaner og tankemønstre - så kan dit liv blive lige så sundt, som du ønsker.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Sunde madvaner: Mellemmåltider er vigtige

Spis ofte, spis varieret og spis mindre til hovedmåltiderne - sådan lyder rådene fra coach, hvis du vil opnå sunde madvaner

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Pulstræning, hvis du vil tabe dig

Vægttab: Brug pulsuret til at styre din trænings-intensitet, så du forbrænder så mange kalorier som muligt.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Svært at holde vægten efter en slankekur

Efter et vægttab kæmper din krop med alle midler for at du skal tage på igen. Hvis du skal vinde kampen, er din mentale indstilling afgørende.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Vægttab: Gør hjernen til din medspiller

Når du kender din hjernes reaktion på sult og slankekure, kan du hjælpe dig selv ud af trangen til fed mad og søde sager og på denne måde tabe kilo.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Tab dig effektivt

Drop de hurtige kulhydrater, fokusér på din mads sammensætning og find tid til at træne. Det giver vægttab

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Træn på den rigtige energiblanding

Kulhydrat, protein og fedtstof forbrændes på forskellige måder, når vi dyrker motion. Selv en mindre kostændring kan mærkes på præstationen

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler
4/5