Gå eller løb gennem Rockmuseet, Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke

Arkitekturløbet i Roskilde bringer dig gennem skjulte passager, gemte perler og storslåede museer.

Ikke nok med at du komme gennem en række af interessante steder i Roskilde, så får deltagerne også særlig adgang til steder, der normalt er lukket for offentligheden. Foto: DAC Arkitekturløbet Roskilde

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det. Her bliver du taget gennem en unik række af kulturelle steder i Roskilde. Og så er det muligt både at løbe eller gå turen.

Læs også: Gå eller løb – du forbrænder lige meget

Her må du normalt ikke færdes

Ikke nok med at du komme gennem en række af interessante steder i Roskilde, så får deltagerne også særlig adgang til steder, der normalt er lukket for offentligheden.

Et af stederne, som deltagerne kommer forbi, er Roskilde Domkirke, der i øvrigt er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. I det hele taget kommer du til at se de største projekter i Roskilde og mærke historien fra fortid til fremtid på egen krop fra helt nye vinkler.

Du kan vælge mellem tre løbs-muligheder: 5 km gang, 5 km løb og 10 km løb fordelt på to forskellige ruter. Du kan se en snert af, hvad du vil opleve i videoen nedenunder.

De her steder oplever du

Løbet skydes i gang på Stændertorvet, og her fra kommer du ud på en 5 eller 10 km rute, hvor du oplever følgende:

Arkitekturløbet Roskilde Rute

Det er motionen og især oplevelsen som er i fokus til Arkitekturløbet, og der vil derfor ikke være tidstagning.

Tilmeld dig løbet HER.

Du kan også finde løbet som begivenhed på Facebook HER.