Arranger en gåtur til WE WALK i uge 19

Hele landet går sammen, når WE WALK vender tilbage. Du kan også arrangere en gåtur i løbet af ugen, sådan at alle i dit lokalområde kan gå med og tage del i fællesskabet.

Det er super let at arrangere en WE WALK-gåtur – og når din tur er på det store Danmarkskort, kan folk i dit område også mærke glæden ved at gå sammen.

I WE WALK-ugen i 2019 blev der arrangeret hele 465 gåture, og mere end 10.000 gik med. Det lysner i forhold til forsamlingsloftet, og endelig-endelig-endelig kan vi igen komme ud at gå sammen. Bevæg dig for livet – Løb og gang, der står bag WE WALK, oplever da også, at rigtig mange har lyst til at arrangere lokale gåture, så så mange som muligt kan komme med ud at gå og opleve glæden og fællesskabet ved gang.

Læs også: Sådan planlægger du vandreture med flere deltagere

WE WALK samler mennesker på lokale gåture i hele landet, og det er en fantastisk måde at møde andre i dit lokalområde, som du måske ikke snakker med til daglig. WE WALK er i år endnu mere relevant, fordi så mange danskere savner at se og tale med andre mennesker ovenpå en lang coronaperiode,” siger Thomas Lind, programleder i Bevæg dig for livet – Løb og gang.

Alle kan gå med

WE WALK er for alle og går i sin enkelthed ud på at få danskerne ud at bevæge sig sammen. Store som små, unge som gamle – alle kan være med.

Det har de tidligere gange været overvældende at mærke, at folk bare vil det her. Folk glæder sig allerede, og den stemning spreder sig nu over hele landet, hvor nye gåture bliver arrangeret hver dag – fra Bornholm til Nordjylland,” afslutter Thomas Lind.

Læs også: Gå-træningsprogram: Til dig der vil gå lidt hver dag

Arranger en gåtur

Hvis du også har lyst til at arrangere en gåtur, er det helt ligetil.

Du skal blot forholde dig til, at din tur skal foregå i WE WALK-ugen i uge 19 fra mandag d. 10. maj til og med søndag d. 16. maj 2021. Du bestemmer helt selv, hvor i landet, hvor langt eller kort samt hvilken dag og hvad tid, at din tur (eller ture) skal afvikles.

Du kan læse meget mere HER, hvor du finder guide, materialer og videoer af andre WE WALK-arrangører.

Læs også: Går du godt? Derfor skal du se på din gåteknik