WE WALK: Find en gåtur nær dig i uge 19

I uge 19 er Danmarkskortet helt fyldt med fantastiske gåture til glæde for dig og andre i dit lokalområde. Find en gåtur på kortet, får frisk luft og god motion.

I uge 19 er det WE WALK i hele landet, og du kan også være med. Foto: Palle Skov

Deltag i en gåtur med andre

Hvis du klikker på kortet nedenfor, kan du se alle de gåture, som frivillige i hele landet har planlagt i uge 19. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig - du møder bare op.

KLIK HER ELLER PÅ KORTET, OG FIND EN GÅTUR NÆR DIG

20211009_Danmarkskort

Derfor skal du med til WE WALK

WE WALK er for alle og går i al sin enkelthed ud på at få danskerne ud at bevæge sig sammen - med familien, naboen, kollegaerne eller kammeraterne. Store som små, unge som gamle kan være med, når alle inviteres ind i WE WALK-fællesskabet.

Hvorfor? Fordi det er sundt for kroppen. Fordi den friske luft er godt for sjælen. Fordi fællesskabet booster din mentale sundhed. Og fordi det er pærelet og drønhyggeligt.

"Vi forsøger med WE WALK at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk," siger Thomas Lind, der er programleder for Bevæg dig for livet - Løb og gang, der står bag WE WALK.

Der kommer nye gåture på landkortet hver eneste dag, og tendensen rundt omkring i alle dele af landet er tydelig.

"Det har været super fedt at mærke, at folk bare VIL det her! De glæder sig allerede – og den stemning spreder sig lige nu over hele landet. Og alle kan jo være med! Det er bare på med et par fornuftige sko, og så er det ud at gå en tur," afslutter Thomas Lind.

Læs også: Arranger en gåtur til WE WALK i uge 41