Ansøg om at blive Royal RUNNERS

Bevæg dig for livet søger teams i hele landet, der vil hjælpe andre med at træne op til Royal Run 2020. Royal RUNNERS får blandt andet startnummer og tøj til Royal Run 2020, uddannelsesaften og sparring.

Royal RUNNERS bliver spydspidser til Royal Run og bidrager til at gøre flere danskere aktive.

Er du vild med Royal Run? Og vil du være en del af et nyt team, der får til opgave at skabe Danmarks nye stærke løbe- og gangfællesskab ’Royal RUNNERS’?

Læs også: Royal Run-tilmelding er åben! Hvor skal du løbe med?

Gør andre aktive

Bevæg dig for livet søger en række dedikerede og energiske teams af 2-3 personer, der har lyst og energi til at træne op til og deltage i Royal Run.

Royal RUNNERS bliver spydspidser til Royal Run og bidrager til at gøre flere danskere aktive. Hvis I bliver udvalgt som Royal RUNNERS, får I uddannelse og hjælp til at starte jeres lokale løbe- eller gangfællesskab med fokus på glæde, sundhed og fællesskab – hvor alle er velkomne. I behøver hverken være hurtige eller udholdende. Det vigtigste er, at I er åbne, engagerede og vedholdende.

”Vi har de sidste to år oplevet et helt fantastisk engagement og energi blandt alle deltagerne til Royal Run. Der er en helt unik fællesskabsånd ved løbet, som vi håber kan komme rigtig mange mennesker til gode,” siger Thomas Lind, programleder i Bevæg dig for livet – Løb og gang og fortsætter:

”Med Royal RUNNERS ønsker vi at hjælpe nogle af de mange royale ildsjæle på vej til at starte løbe- og gangfællesskaber med Royal Run som omdrejningspunkt, og vi glæder os til at invitere alle Royal Run-deltagerne med indenfor i fællesskabet.”

Skab lokalt fællesskab

Målet er at have et landkort med Royal RUNNERS jævnt fordelt over hele Danmark, så danskere i hele landet har mulighed for at blive en del af et Royal RUNNERS-fællesskab.

Læs også: Her er værtsbyerne til Royal Run 2020

”Vi ved, at over 70 procent af danskere over 15 år gerne vil være mere fysik aktive. Derfor er det en ekstrem vigtig opgave at uddanne og hjælpe lokale ildsjæle med at etablere lokale løb- eller gangfællesskaber, hvor fokus er på glæde, sundhed og fællesskab,” siger Søren Brixen, adm. direktør i DGI.

Sådan ansøger I

Hvis I har lyst til at søge som Royal RUNNERS, så send en ansøgning til info@royalrun.dk inden den 10. december 2019 (skriv ”Royal RUNNERS” i emnefeltet) med følgende:

 • En kort beskrivelse af jer selv og jeres relation.
 • Jeres motivation for at blive Royal RUNNERS og for at ville tilbyde andre gå- og/eller løbetræning.
 • Beskrivelse af den type fællesskab, I gerne vil starte op – og hvilke værdier der kendetegner det.
 • Beskrivelse af potentialet for et Royal Run-fællesskab i jeres nærområde.

Ansøgningerne prioriteres efter geografi og motivation, og de udvalgte inviteres herefter til uddannelsesaften i januar 2020.

NB: Hvis I er en, eller en del af en, løbeklub, idrætsforening eller i forvejen er Gå- eller RUNNERS vært, er I meget velkomne til at ansøge om at blive Royal RUNNERS. Det vil dog være en forudsætning, at jeres Royal Run-fællesskab etableres og drives i tråd med de nedenstående krav, der er stillet. 

Krav til jer:

 • I er 2 eller 3 glade og imødekommende mennesker, der kender hinanden. 
 • I har lyst og tid til at være værter for jeres eget træningsfællesskab.
 • I trives godt i værtsrollen og brænder for at gøre en forskel for andre.
 • I kan og vil tilbyde ugentlig træning fra uge 9, 2020.
 • I vil deltage i Royal Run i jeres nærmeste løbsby, som vært for og sammen med jeres fællesskab.
 • I er indstillet på at holde fast i jeres træningsfællesskab og fortsætte træningen efter Royal Run 2020.
 • I er umiddelbart fortrolig med Facebook i forhold til at informere jeres deltagere via den Royal RUNNERS-side, vi hjælper jer med at oprette.
 • I er indstillet på at investere tid i:
  • indledende uddannelsesaften (januar 2020)
  • fællesmøde med andre Royal RUNNERS (april 2020)
  • evalueringsmøde med andre Royal RUNNERS efter Royal Run.