Træt af at køre alene på landevejen? Kør med RIDERS!

RIDERS giver dig mulighed for at cykle flere sammen - på fælles cykelture i det lokale eller til motionsløb. Og det er gratis!

Du kender det godt. Fornemmelsen af at du egentligt burde komme afsted, men der er ikke lige nogen til at give dig et ekstra skub, så du kommer ud af døren. Det ekstra skub kommer nu til dig gennem RIDERS. Et fællesskab på Facebook som samler folk, så de kan opleve glæden ved at køre flere sammen.

Læs også: Skal jeg cykle 10 timer om ugen for at komme i form?

”RIDERS er passionerede cykelryttere, som brænder for at give andre en god oplevelse af at køre på landevejen. De tilbyder et fællesskab med plads til de dumme spørgsmål og hjælp til at skifte en slange. Er du afsted med RIDERS, så kan du altid være sikker på, du er i godt og sikkert selskab” siger programleder for Bevæg dig for livet – Cykling, Signe Strandvig.

Mere fokus på ’fifs’ end fart

Du kan møde RIDERS rundt omkring i landet til forskellige motionsløb, hvor de inviterer til at køre sammen med fokus på den gode tur mere end høj gennemsnitsfart. Du kan også komme med på fælles cykelture, som dukker op med jævne mellemrum rundt omkring fordelt ud over det meste af landet.

”Vi forsøger at nå ud til så mange cykelmotionister som muligt, både dem der vil prøve kræfter med motionsløb, men også dem som mest cykler rundt i lokalområdet alene. Vi har lige haft en stribe af vores ’cykelture med RIDERS’ i løbet af maj, og det har været rigtig dejligt at få tilbagemeldingerne om, hvor godt det er blevet taget imod af dem, der cyklede med” siger Signe Strandvig og tilføjer:

”Vi synes, det giver rigtig meget at cykle sammen med andre. Man får en masse nye bekendtskaber og der er mange gode fifs at hente, hvis man er lidt ny på cyklen. Vi vil gerne have, at flere får øjnene op for, hvor fedt det er, at følges med andre på landevejene rundt om i landet."

Læs også: De bedste gadgets til dig og din racercykel

Hvis du vil med ud at køre med RIDERS, så skal du ind på hjemmesiden  eller ’Bevæg dig for livet - RIDERS’ på Facebook.

Spørgsmål og svar om RIDERS

Hvad skal jeg kunne?
Du skal kunne cykle på en racercykel. Du behøver på ingen måder være den bedste.

Hvad skal jeg selv have med?
Du skal medbringe din egen cykel, cykelhjelm og cykeltøj. Derudover dækjern, slange og pumpe.

Er der hjælp til at skifte slange, hvis jeg punkterer?
Ja! RIDERS vil til enhver tid hjælpe dig med din cykel.

Læs også: Skal min racercykel virkelig være carbon?

Hvor finder jeg jer?
Hvis du er ude til en cykeltur i dit område med RIDERS, kan du altid genkende os på det sorte tøj med det blå logo, hvor der står RIDERS henover brystet. Hvis du kommer til et cykelløb med RIDERS, vil de have en zone i start-området. Se efter RIDERS-flag eller pavillon.