Få en online introduktion til eCykling på en Hometrainer

Den 14. oktober har du mulighed for at lære en masse om hvordan, du kommer igang med eCykling. Og det hele foregår over nettet.

Her ses underviseren til den online introduktion, Søren Bonde, på en Hometrainer. Han er desuden medstifter og formand for eCykle Klub Danmark. Foto: Privatfoto Søren Bonde

Opdatering 8/10-20: Kurset er desværre blevet aflyst. Der arbejdes på en ny dato.

Læs også: Træning uden for sæson: Kom i form på otte uger

Du kan være en aktiv cykelrytter uden at forlade hjemmet. Cykling på hometraienere er for alle, og du kan også sætte det op i hjemmet. Sådan starter vores introduktionsartikel (LÆS DEN HER) til eCykling på en Hometrainer. Men nu kan du også lære det gennem et online-kursus tilbudt af DGI.

TILMELD DIG ONLINE INTRODUTION TIL ECYKLING HER

Sådan foregår det

Du bliver inviteret med indenfor hos eCykling instruktøren Søren, som er medstifter og formand for eCykel Klub Danmark. Søren giver dig et overblik over, hvordan du kan komme i gang med eCykling på en hometrainer. 

Kurset er en struktureret gennemgang, men vil også være baseret på spørgsmål og åben dialog. Og så skal du se hvordan det hele fungerer i praksis. Kurset koster 50 kr at deltage i.

Læs også: Bliv e-sport-cykelrytter: Sådan starter du på en hometrainer

Du bliver guidet gennem:
✔️Valg af hometrainer
✔️Software platformene: BKOOL og Zwift
✔️Krav til cykel og udstyr
✔️Hvordan det gøres rent praktisk

Hvem egner webinaret sig til?

Det er dels for dem, som har hørt om e-cykling og overvejer at komme i gang. Du får et meget fint overblik og introduktion.

Men det er også for dem som er i gang, men som måske ikke helt synes, de udnytter potentialet fuldt ud og er usikre på, hvordan de kommer videre.

Skal man have gjort nogen forberedelser inden webinaret?

Nej. Du skal blot sikre dig, at du kan åbne linket og deltage i mødet (og det kræver ikke nogen installation eller noget).

Læs også: Skal jeg cykle 10 timer om ugen for at komme i form?

Kurset vil være en gennemgang af de muligheder eCykling på en hometrainer kan give, når man er spærret inde på grund af Corona, dårligt vejr eller skæve arbejdstider. 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG KURSET