De 5 mest tåbelige slankekure

Du vil ikke tro på, hvilke slankekure folk har udsat sig selv for i tidens løb. Vi har fundet de fem mest tåbelige slankekure - og de er ekstreme.

Vores anbefaling er klar. Prøv ingen af de her slankure. Foto: Colourbox.com

Bændelormkuren

Den her får altså prisen for den mest tåbelige og vanvittige kur. Tilbage i starten af det 20. århundrede var det muligt at købe ”rensede” bændelorme, som du så skulle indtage.

Til jer der ikke ved, hvad en bændelorm gør, så sætter den sig kort fortalt i dine tarme, hvor den lever af det mad du indtager. Det er bestemt ikke sundt og kan på ingen måde anbefales.

I skal heller ikke snydes for lidt bonusinfo. Bændelorme kan blive op til 30 meter lange – dem i Danmark bliver dog maksimalt kun mellem seks og 10 meter

Læs også: Derfor gør light-produkter dig tyk

Cigaretkuren

Denne er også i kategorien over de mest tåbelige slankekure nogensinde, men den er god nok. I 20’erne havde Lucky Strike blandt andet flere reklamer målrettet kvinder, som gerne vil tabe sig.

Og ja, cigaretter kan være appetit-hæmmende i en lav grad, men som alle er klar over i dag, så er rygning meget usundt og kræftfremkaldende. Som sagt – en tåbelig slankekur.

Læs også: Mænd søger modermælk til styrketræning

Vat og juicekuren

Kuren har haft et omdømme for at være anvendt af modeller, som søger at være (alt for) tynde. Det går ud på at dyppe vatkugler i juice, som skal spises, og de giver angiveligt en mæthedsfornemmelse.

Udover at du ikke får en lang række vigtig næring til i din kost, så er det yderst farligt, da det kan give meget farlige og smertefulde forstoppelser i dine tarme.

Babymoskuren

Det kan nok ikke komme som den store overraskelse, at du på denne kur skal spise babymos – og ja, kun babymos. Lady Gaga, Jennifer Aniston og andre hollywoodstjerne rygtes at have været på denne kur, som modsat mange af de andre kure på listen ikke er farlig.

I løbet af en dag skal du spise 14-16 glas babymos. Godt nok er det ikke en farlig kur, men det må da se lidt tosset ud i længden.

Læs også: Så vigtig er D-vitamin - får du nok?

5-bider-kuren

Navnet på slankekuren er meget sigende. Du skal lige springe morgenmaden over, og så må du tage fem bider af en hvilken som helst slags mad til frokost, og det samme må du til aftensmad.

Simpelt. Og dumt. Men det skulle angiveligt ikke være muligt at indtage mere end 900-1000 kalorier om dagen på denne kur – uanset maden.

Det stopper egentlig ikke her, for tåbelige slankekure har der været masser af. Nogen af dem, som ikke kom med på listen, er luftkuren, kålsuppekuren, grapefrugtdiæten, kikskuren, lemonadekuren og mange flere.

vorespuls.dk’s slankekur er meget enkel. Spis med omtanke og dyrk motion!