Artikler

Tri-stævne for begyndere i hele landet - se krav

DGI 1-2-tri er et triatlon-stævne, hvor distancerne er fra cirka 200 meter svømning, 10 km cykling og 2 km løb. Se krav og hvor henne i artiklen.

Fundet i: Artikler

Tri-fænomen: Løb fra gelébenene

Når du skifter fra cykel til løb, lever benene deres helt eget liv. Men med den rette træning, kan du forberede benene til det kritiske skift, så du undgår at miste dyrebar tid.

Fundet i: Artikler

Træningsguide til svømning på halv og hel Ironman

Har du sat dig for at gennemføre en Iron Man, så får du her en træningsguide til svømmedelen til både en halv og hel Ironman.

Fundet i: Artikler

De har gennemført 271 ironman til sammen

271 gange har John Wragg og Elizabeth Model gennemført Ironman tilsammen. Den seneste af slagsen gennemførte de sammen i slutningen af november 2015.

Fundet i: Artikler

6 gode tips: Bliv klar til triatlon-sæsonen

Vores triatlon-ekspert Niels Brandt-Jørgensen giver gode råd til at komme i gang med træningen til triatlon i den kommende sæson.

Fundet i: Artikler

Triatlon: Det kan du træne om vinteren

Vil du gerne holde din triatlon-form vedlige henover vinteren, så har vi samlet en række artikler, som kan inspirere, hjælpe og motivere dig i din træning.

Fundet i: Artikler

Hygge i højsædet til kage-triatlon

Til det første DGI 1-2-Tri i Vejle var der fokus på hygge frem for konkurrence. Der blev serveret kaffe og kage ved vanddepoterne, men kagebordet fik alligevel flere gæster efter målstregen end undervejs.

Fundet i: Artikler

Finn gennemførte Ironman på sin citybike

Det var på ingen måde gennemtænkt, særlig planlagt eller for at bevise noget, da Finn Rosager Møldrup gennemførte Ironman Copenhagen 2015 på sin citybike. VoresPuls fangede Finn og fik hele historien om den flotte præstation.

Fundet i: Artikler

Mange tror, at triatlon kun er for eliten

Er du en af dem, der tror, triatlon kræver en dyr racercykel og en perfekt crawl, så tager du fejl. Sporten er for motionister på alle niveauer, og derfor er DGI Triatlon nu klar med et helt nyt koncept

Fundet i: Artikler

Triatlon: Udstyr til begyndere

Mange tror, det er dyrt at dyrke triatlon, men du behøver faktisk ikke at købe dig fattig i udstyr. Her får du ekspertens vurdering af, hvad der er 'need to have' og 'nice to have'.

Fundet i: Artikler
1/3