Events

Tri-stævne for begyndere i hele landet - se krav

DGI 1-2-tri er et triatlon-stævne, hvor distancerne er fra cirka 200 meter svømning, 10 km cykling og 2 km løb. Se krav og hvor henne i artiklen.

Fundet i: Artikler

Tri-fænomen: Løb fra gelébenene

Når du skifter fra cykel til løb, lever benene deres helt eget liv. Men med den rette træning, kan du forberede benene til det kritiske skift, så du undgår at miste dyrebar tid.

Fundet i: Artikler

De har gennemført 271 ironman til sammen

271 gange har John Wragg og Elizabeth Model gennemført Ironman tilsammen. Den seneste af slagsen gennemførte de sammen i slutningen af november 2015.

Fundet i: Artikler

6 gode tips: Bliv klar til triatlon-sæsonen

Vores triatlon-ekspert Niels Brandt-Jørgensen giver gode råd til at komme i gang med træningen til triatlon i den kommende sæson.

Fundet i: Artikler

Hygge i højsædet til kage-triatlon

Til det første DGI 1-2-Tri i Vejle var der fokus på hygge frem for konkurrence. Der blev serveret kaffe og kage ved vanddepoterne, men kagebordet fik alligevel flere gæster efter målstregen end undervejs.

Fundet i: Artikler

Finn gennemførte Ironman på sin citybike

Det var på ingen måde gennemtænkt, særlig planlagt eller for at bevise noget, da Finn Rosager Møldrup gennemførte Ironman Copenhagen 2015 på sin citybike. VoresPuls fangede Finn og fik hele historien om den flotte præstation.

Fundet i: Artikler

Mange tror, at triatlon kun er for eliten

Er du en af dem, der tror, triatlon kræver en dyr racercykel og en perfekt crawl, så tager du fejl. Sporten er for motionister på alle niveauer, og derfor er DGI Triatlon nu klar med et helt nyt koncept

Fundet i: Artikler

Flere triatlonstævner for motionister

Nyt samarbejde skal udvikle triatlonsporten. Derudover giver samarbejdet vorespuls-dk's læsere rabat på stafethold til stort triatlonstævne.

Fundet i: Artikler

Triatlon: Spar tid og kræfter i skiftezonen

Forbered skiftene mellem svømning, cykling og løb, så du sparer tid og kræfter. Det gælder om at styrke overblikket i skiftezonen og ikke spilde kræfterne.

Fundet i: Artikler

Derfor får du kramper i din træning

Krampe kan ramme alle og i al idræt som svømning, løb og fodbold. Typisk opstår kramper under længerevarende motion som marathon og triatlon.

Fundet i: Artikler