Artikler

Simpel guide til køb af e-MTB

Elektriske mountainbikes stormer frem, og hvis det ikke i forvejen var svært at vælge en ny mountainbike, skal man nu bl.a. også tænke på motor og batteri. Vi guider dig igennem den elektriske jungle.

Fundet i: MTB > Artikler

5 grunde til, at du skal køre på mountainbike om vinteren

Når alting er gråt og kedeligt, og temperaturen danser omkring frysepunktet kan det være svært at motivere sig selv til en tur i skoven. Vi giver dig derfor 5 grunde til, hvorfor du skal komme af sted alligevel.

Fundet i: MTB > Artikler

e-MTB: Du skal stadig arbejde for det

Der eksisterer mange myter om e-MTB, og én af dem er, om man overhovedet får motion, når der er motor på?

Fundet i: MTB > Artikler

Guide: Gør din MTB klar til vinter

Sommeren går på hæld, efteråret banker på, og inden længe er det igen tid til vand og mudder på sporene de næste mange måneder.

Fundet i: MTB > Artikler

Mennesker med diabetes får det bedre af cykelture

Forskning tyder på, at der er nedsat risiko for alvorlige sygdomme for personer med diabetes, der cykler - sammenlignet med personer med diabetes, der ikke cykler.

Fundet i: MTB > Artikler

Alt du skal vide om mountainbikens geometri

Hvis du ejer en mountainbike har du sikkert hørt om kronrørsvinkel, krankbokshøjde, kædestræbere og reach. De er blot nogen af de betegnelser, som der bruges for at måle en mountainbikes geometri. Men hvad betyder alle de tal, og hvorfor er de så vigtige?

Fundet i: MTB > Artikler

Betydningsfuld sejr! Mountainbike-spor i Aalborg alligevel reddet

Det var et hårdt slag for MTB-ryttere i Nordjylland, da Fredningsnævnet i 2019 afgjorde, at to mountainbike-spor i Aalborg Kommune skulle nedlægges – nu er det ene reddet.

Fundet i: MTB > Artikler

MTB: Indstil din sadel rigtigt

Du skal sidde godt på din mountainbike, når du cykler. Du bevæger dig konstant, så det er vigtigt, at MTB-sadlen er korrekt indstillet.

Fundet i: MTB > Artikler

Sådan er reglerne: Hvor og hvornår må du cykle i skove?

Det kan være svært helt at gennemskue, hvordan reglerne er i forhold til at cykle i de danske skove. Her får du et nemt overblik over, hvad du må - og ikke må.

Fundet i: MTB > Artikler

Derfor fik MTB-app bruger-eksplosion under corona-perioden

Søren Brostrøm kom med en helt specifik udtalelse, da corona-restriktioner ramte Danmark den 11. marts 2020. Det var bl.a. en årsagerne til et stort boom, mener manden bag MTB-app.

Fundet i: MTB > Artikler
1/16