Ta' med TV 2 på tour

Skal du med til et af de 10 cykelløb i Danmark, mens de professionelle kører Tour de France fra den 4.-26. juli?

I 2014 vandt TV 2 på tour titlen som ”Årets bedste bike event” ved Danish Bike Awards Foto: TV 2

Cykelsport, udfordringer og sjove oplevelser. Mens de professionelle cykelryttere kører Tour De France, kan du deltage i 10 forskellige cykelløb over hele landet - og dine børn kan dyste i kidsrace eller centimeter maraton.

”Du skal glæde dig som cykelmotionist, for her får du en unik kombination af fest, hygge, idræt og Tour de France-stemning. Børneløb, hvor ungerne får en skæg oplevelse, og voksencykelløbet, hvor du og klubkammeraterne kan udfordre hinanden, efterfulgt af Tour de France på storskærm. Det er da en perfekt måde at tilbringe en aktiv ferie på,” siger Ulrich Gorm Albrechtsen, der er idrætskonsulent i DGI Cykling.

Som motionscyklist kan du forvente dig nogle spændende cykelløb i vidt forskellige byer med i alt fem forskellige bjergetaper og udfordringer for alle niveauer.

Alle cykelløbene arrangeres i samarbejde med de lokale cykelklubber, og Ulrich Gorm Albrechtsen fortæller, at man lige nu arbejder hårdt på at sikre deltagerne den bedst mulige oplevelse. DGI er sammen med Danmarks Cykle Union samarbejdspartner på TV 2 på tour.

Skal du med?

Tjek tourplanen, læs mere om de enkelte løb, og tilmeld dig i en by nær dig:

4. – 5. juli, Marielyst
6. – 7. juli, Vordingborg
8. – 9. juli, Hundested
10. – 12. juli, Assens
13 – 14. juli, Bogense
15. – 16. juli, Tønder
17. – 19. juli, Varde
20. – 21. juli, Øster Hurup
22. – 23. juli, Harboøre
24. – 26. juli, Sæby

Kom med med TV 2 på Tour - teaser