Utroligt! Denne 92-årige har gennemført et maraton

Det er altså noget af en præstation af Harriette Thompson, som gennemførte Rock ‘n’ Roll San Diego Marathon og dermed blev den ældste maratonløber i verden.

Harriette Thompson er den ældeste maratonløber i verden. Foto: Facebook.com

Harriette Thompson er noget for sig.

I år gennemførte hun Rock ‘n’ Roll San Diego Marathon, og det gjorde hende til den ældeste maratonløber i verden, det skriver det canadiske løbesite Canadian Running.

Læs også:Løb langt og udskyd din aldring

Så hurtig var hun

Harriette har 16 maratonløb på cv’et, men Rock ‘n’ Roll San Diego Marathon var noget særligt, da det var til det løb, hun blev verdens ældste maratonløber.

Læs også: Finn gennemførte Ironman på sin citybike

I tiden 7:24:36 kom den jernhårde kvinde i mål, og der var overskud til en kommentar efter løbet.

”Mange af dem, jeg kom i mål med, kom på førstepladsen fordi, vi var de eneste i vores aldersgruppe,” siger Harriette Thompson ifølge Canadian Running med henvisning til, at der ikke er så mange, der stiller op i så høje aldersgrupper til maratonløb.

Læs også: Denne 17-årige har lige løbet et maraton i OL-tid

Her er recepten

Det spørgsmål er på manges læber, for hvordan kan det lade sig gøre for en 92-årig at løbe 42 kilometer, her har Harriette Thompson et godt gammeldags råd.

”Du skal aldrig tro, at du ikke kan gøre det. Bliv ved med at sige, ’det her er let’," siger den verdens ældste maratonløber.

Læs også: Løb 246 kilometer: Andres glæde gav energi