Find din målsætning: Se 26 forslag

VoresPuls' Facebook-brugere har fortalt offentligheden om deres mål for efteråret 2013! Når de målet? Og vil du også have en målsætning?

Det er en helt fantastisk følelse at nå sit mål Foto: Lars Holm, DGI

Om vi vil det eller ej, så nærmer efteråret sig med hastige skridt, og for mange er det tid til at sætte nye mål for træningen.

Målsætninger er for langt de fleste en vigtig motivation for at trække i træningstøjet, men det kan være svært at beslutte sig for, hvad ens målsætning skal være.

I denne artikel får du inspiration til, hvad din målsætning kan være!

Spurgte på Facebook

For at blive klogere på, hvad I derude i motions-Danmark har som mål, spurgte vi midt i august på VoresPuls' Facebook-side: ”Hvad er din målsætning for efteråret?”

Der kom masser af svar af meget forskellig karakter, og dem kan du måske bruge som inspirationskilde til at få indstillet DIT sigtekorn mod det rigtige mål.

Brugerne på Facebook havde følgende målsætninger:

Louise Kjærsgaard Bertelsen: ”Tabe de sidste 4 kilo baby-fedt og have tillid til min krop når jeg skal spille forsvar (volley).”

Barbara O'Brien: ”Lev og nyde livet.”

Dorthe Lilli Lambertsen: ”Få træningslysten tilbage og blive klar til halvmaraton den 29/3 2014.”

Se om målsætningerne blev nået: Efterårets mål – sådan gik det!

Simon Rømer Roslyng: ”10km på 40min og halvmaraton på 1t35min.”

Claus Kæmpe Andersen: ”Blive skadefri og igen løbe en halvmaraton, samt klemme min 10 km tid ned under 50 min.”

Michael Kjærsgaard Hansen: ”Smide 10 kg mere.”

Tina Abelgren Ulriksen: ”Smid 15-20 kg mere.”

Læs mere: Boom: Så populære er motions-apps

Betina Søberg-Karlsen: ”At blive sprunget akillessene kvit, og være klar til 4 uger trekking i Nepal til efteråret.”

Merete Møller Vandmose: ”Halvmaraton + stå på hænder.”

Anna-Belinda Bondegaard Koch: ”Løb, løb og atter løb så jeg er klar til vm i halvmarathon til marts.”

Stig Molter Ulriksen: ”Halvmaraton under 1t40min d. 21. september.”

Brith Rantzau Abildgaard Vejvad: ”Træne til BERLIN marathon på inliner...”

Helle Højland: ”Komme mig over en operation for 3 uger siden, overstå endnu een midt i september. Komme mig over, at jeg ikke kan løbe i Berlin, og så i gang med træning til VM i halvmarathon til marts i KBH, og så hedder det vist igen marathon i Hamburg den 4. maj.”

Ditte Rindel: ”Fortsætte med at løbe på trods af blæst, kulde og regn (og fortsætte hele vinteren igennem så jeg undgår den hårde opstart næste forår).”

Læs mere: Tema: Løb med din hund

Jesper Balslev: ”At komme i gang igen efter at have ødelagt ledbånd og menisk under en tenniskamp, jeg har hverken løbet, cyklet eller spillet tennis i 3 uger...”

Morten Riis Hansen: ”10 km under 40:)”

Kent Valentin: ”Nu er jeg kommet over min knæskade så i gang med stabilt løb igen og fortsætte med crossfit og bare blive jævnt bedre til det hele.”

Helen Nørreskov: ”At finde løbeglæden igen. Tabte løbepusten fordi jeg bare synes det hele tiden var een lang kamp og der var for langt imellem succes'erne. Har holdt pause siden det spæde forår, men er igang igen, så nu skal motivation og glæden bare holde...”

Karsten Eriksen: ”Sæsonen har egentligt været OK, har været skadesfri siden medio december, så formen er bedre end meget længe. Har lige rundet 8000 i år. Så målsætningen er som følger: Holde mig skadesfri resten af året (Så er det første gang i 6 år), Smide 5 - 8 kg. yderligere, komme over de 12.000 km på cyklen i år og endelig gennemføre Velomediane d. 24 august på under 24 timer. Det må være mine hovedmål.”

Per Christian Hansen: ”At blive skaden kvit og komme i gang igen. Savner Løbeklubben.”

Se om målsætningerne blev nået: Efterårets mål – sådan gik det!

Thomas Petterson: ”Cykle meget så man er klar til 100 km mtb i april 2014.”

Dorte Andersen: ”Tabe 5 kg og træne hver dag, og spise sundt, så jeg er fit til 4 uger i thailand til januar.”

Jerry Fogh: ”Bruge de penge jeg har sparet op siden jeg holdt op med at ryge for 2 år siden og tage til New York og løbe maraton :o)”

Bo Ørbjerg: Satte mig 1/1-2013 et mål om at løbe 1.000 km i 2013. Startede helt fra scratch og byggede det langsomt op. Jeg har idag løbet mere end 1.000 km heriblandt 3 Halvmaraton (skal løbe 2 mere, så ialt 5 halve i 2013). Løber idag mellem 30-50 km om ugen. RUNNING is Life kh. Bo Ørbjerg.”

Lykke Leth Nielsen: ”Skabe min egen stabile yogapraksis ved siden af timerne hos min dejlige yogalærer - efterårets mål er mindst 10 min HVER morgen. Namaste.”

Dorthe Vibeke Pedersen: ”Hurtigere på en 10'er.”

Se om målsætningerne blev nået: Efterårets mål – sådan gik det!