Gåturene vælter ind: Kom med til WE WALK

Danskere i alle egne af landet inviterer DIG med ud at gå. Skal du med?

WE WALK ser igen ud til at blive en stor succes med allerede over 200 gåture. Gå med i uge 41, og tag del i fællesskabet. Foto: Uggi Kaldan

Vi er mange, der har savnet at se og mødes med andre mennesker i denne lange coronatid. Og det vidner Danmarkskortet også om. Det har i den grad væltet ind med WE WALK-gåture.

Læs også: Deltagere: Derfor er WE WALK fedt

Det er privatpersoner fra hele landet, der har valgt at arrangere en gåtur i løbet af WE WALK i uge 41 – og de inviterer DIG med.

Over 200 gåture og stigende

Der er arrangeret mere end 200 gåture, og tallet stiger hver dag. Det betyder, at du helt sikkert også kan finde en gåtur tæt på dig.

Det er en fantastisk mulighed for at mødes med andre mennesker fra dit lokalområde, som du måske ikke har mødt eller talt med før. Du bliver en del af WE WALK-fællesskabet i Danmarks største gå-uge, får frisk luft og god motion. Så kom med  du vil ikke fortryde det.

"Vi forsøger med WE WALK at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk," siger Thomas Lind, programleder for Bevæg dig for livet – Løb og gang, der står bag WE WALK og fortsætter:

Læs også: Arranger en gåtur til WE WALK i uge 41

"Det er super fedt igen at mærke, at folk bare vil det her! Glæden og stemningen spreder sig i hele landet. Alle kan jo være med. Det er bare på med et par fornuftige sko og så med ud at gå en tur."

Læs meget mere HER.

Arranger en gåtur

Hvis du selv vil arrangere en gåtur i ugen, så er det også ligetil – og du er med til at sikre andre en god oplevelse. Se, hvor let det er HER.