Tilbyder kandidater 50.000$, hvis de løber…

Jeps, den er god nok. Skofabrikanten Reebok tilbyder de syv resterende præsidentkandidater USA 50.000$ til et velgørende formål - de skal blot lige løbe…

Den farverige Donald Trump er en af de præsidentkandidater, som kan scorer 50.000$ til et velgørende formål. Det kræver dog, at han kan løbe nogenlunde hurtigt. Foto: www.flickr.com

Vil en af de resterende syv præsidentkandidater i USA gerne støtte et velgørende formål, så skal de ”blot” løbe en mil (red. 1,61 kilometer) på 10 minutter.

Hvis en eller flere gør det, så smider skotøjsgiganten Reebok nemlig 50.000 dollars af sted til et godt formål – eller omregnet til danske kroner hele 340.570 kr.

Læs også: Finn gennemførte Ironman på sin citybike

Her er kandidaterne

Men er det så realistisk, at en af de resterende syv præsidentkandidater i USA rent faktisk løber distancen indenfor tidsrammen? Det er der en del tvivl om.

I skrivende stund er de resterende kandidater Bernie Sanders, Hilary Clinton, Donald Trump, Ted Cruz, Marco Rubio, John Kasich, and Ben Carson

Ifølge Washington Post har Mark Rubio udtalt, at han er den hurtigste af præsidentkandidaterne.

Bernie Sanders er næppe favoritten til at tage udfordringen, da han er rundet 74 år. Det er ellers til trods for, at han i sine unge dage var løber.

Så er der Donald Trump, som om nogen er kendt for vilde udmeldinger - måske han vil gribe den her og udnytte den som et PR-stunt?

Læs også: Utroligt! Denne 92-årige har gennemført et maraton

Der er dog ingen af kandidaterne, som har reageret på Reeboks udfordring indtil videre. Men helt utænkeligt er det altså ikke, at en af dem tager udfordringen op. Tidligere præsidenter har været flittige løbere, og blandt andre Bill Clinton blev ofte set i fuld løbemundering.