Artikler

Open Water Week: Kom til gratis svømmetræning i åbent vand

I uge 24 kan du komme til gratis træning i åbent vand hos klubber i hele landet. Se hvor henne i artiklen.

Fundet i: Svømning > Artikler

Føler du dig træt hele tiden? Kig på din kost

Hvis du er en af de mange danskere, der døjer med træthed på daglig basis, så kan det være en god ide at kigge din kost efter i sømmene. Måske er der energi at hente ved simple ændringer.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Sådan fikser du de 5 mest typiske smerter ved cykling

Har du smerter i ryggen, når du cykler? Eller måske i bagdelen? Her er bud på, hvordan du løser 5 af de mest typiske smerter, du kan opleve på cyklen.

Fundet i: Landevejscykling > Artikler

Gode råd til længere SUP-ture

I stedet for blot at padle rundt ved stranden, kan man bruge boardet til at tage ud på længere ture og få en masse naturoplevelser.

Fundet i: Kano, kajak og SUP > Artikler

Mange flere danskere kan sagtens cykle på arbejde

Der er mange danskere, som bor så tæt på deres arbejdsplads, at de sagtens kan cykle til den. Og det vil gavne både folkesundheden og klimaet, hvis flere cyklede.

Fundet i: Landevejscykling > Artikler

Træn dine fødder og få færre skader

Ved at træne dine fødder kan du reducere risikoen for at få skader. Vi giver dig tips til, hvordan du kan træne dem.

Fundet i: Løb > Artikler

Energidrikke – derfor bør du holde igen med dem

De populære energidrikke virker tiltalende for mange, men du bør overveje dit indtag af dem af flere grunde.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

WE WALK i uge 19: Alt du skal vide

WE WALK er lig med gang-fest i hele landet. Hvis du ikke har været med endnu, så bliv klogere på det fede initiativ.

Fundet i: Gang > Artikler

Deltagere: Derfor er WE WALK fedt

WE WALK vender tilbage i uge 19. Vi har spurgt tidligere deltagere og arrangører, hvorfor det er fedt.

Fundet i: Gang > Artikler

2 gulerødder om dagen er nok: Nedsætter risiko for kræft

Studier viser, at gulerødder har en række gavnlige effekter, som kan være med til at nedsætte risikoen for kræft.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler
1/138