Artikler

Løbeskader du ikke må ignorere

Skal en smerte bare løbes væk, eller er du på vej imod et længere skadesforløb? Her får du løbeekspertens råd omkring, når du mærke en mulig skade.

Fundet i: Løb > Artikler

Stort initiativ sætter fokus på at gå i 2021 - kom med!

I 2021 skal vi alle ud at gå – sammen og hver for sig. Inviter familie, venner og kolleger med ud at gå inden for de tilladte corona-rammer.

Fundet i: Gang > Artikler

Sådan bygger du vintertræningen op til en succesfuld landevejssæson

Om vinteren bygger du grundlaget for en god sæson på landevejene. Men hvad og hvordan skal du træne? Her guider vi dig til, hvordan du kan gøre.

Fundet i: Landevejscykling > Artikler

Find et gå-træningsprogram, der passer dig

Tilmeld dig et af vores gratis træningsprogrammer, der passer til dit niveau og mål – og få det optimale ud af din gang.

Fundet i: Gang > Artikler

Så ofte skal du træne for at holde formen ved lige

Vi kan alle have lyst til at træne lidt mindre i nogle perioder. Men hvor meget “må” man egentlig skrue ned for træningen, før det går ud over formen?

Fundet i: Løb > Artikler

Den bedste frugt du kan spise inden motion

Har du brug for lidt energi inden du skal ud og dyrke motion? Så er frugt et oplagt valg. Læs med og bliv klogere på, hvorfor du netop skal vælge frugt.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

Hvilken type vinterbader er du?

Er du en radiatorbader eller vikingebader? Motionsbader eller hyggebader? Se om du kan genkende dig selv i en af vinterbadertyperne her.

Fundet i: Svømning > Artikler

Sådan her bør alle løbetræne

Få de bedste råd til, hvilke elementer du bør overveje, når du løbetræner. På den måde kommer du i bedre form og undgår skader.

Fundet i: Løb > Artikler

4 gode øvelser til at genopbygge mor-kroppen efter fødsel

Det er en udfordring for kroppen at føde et barn. Derfor kan det også være en rigtig god ide, at begynde på øvelser efter fødsel, så kroppen kan komme helt på toppen igen.

Fundet i: Kost og Sundhed > Artikler

10 gode råd til vinterroning

Du kan sagtens ro selvom vinteren er over os. Men der er nogle faktorer, du bør forholde dig til, og forbehold du bør tage dig.

Fundet i: Kajak > Artikler
1/116