Gratis træningsprogram: Begynd på triatlon

vorespuls.dk tilbyder et træningsprogram til triatlon for begyndere og let øvede – få det direkte i din mailboks hver fredag.

En sprint-triatlon er perfekt som triatlon-debut Foto: Thomas Arnbo

Triatlon bliver mere og mere populært i Danmark, og nu kan DU også prøve kræfter med den sjove, varierede og alsidige motionsform.

I samarbejde med triatlon-ekspert Lone Sand har vorespuls.dk udviklet et træningsprogram på 12 uger, der gør dig klar til at gennemføre en triatlon på sprint-distancen med overskud.

”Det bedste ved træningsprogrammet er den store variationen, der er i det. Det kan tilpasses din motivation, dit niveau og din dagligdag,” siger Lone Sand.

TILMELD DIG TRÆNINGSPROGRAMMET HER

Ved at tilmelde dig træningsprogrammet vil du hver fredag formiddag modtage en mail med den kommende uges program.

”Man kan sætte sig ned med sin kalender hver fredag og se, hvornår det lige passer ind. Og man kan være sikker på, at man vil opnå sit mål, hvis man følger programmet. Det er fantastisk at træne op til en triatlon, fordi man hele tiden skal noget forskelligt,” siger Lone Sand.

For dig som nybegynder

Træningsprogrammet henvender sig primært til motionister, der ikke før har dyrket triatlon – men har dyrket minimum én af idrætterne på et eller andet plan.

”Man kan justere og tilpasse programmet, så det passer bedre til, hvad man i forvejen er god til. Det står der mere om i introduktionen,” siger Lone Sand, der er forelsket i sammenkoblingen af svømning, cykling og løb.

”Det er en enestående disciplin. Man skal forholde sig til skiftene, og man bliver nødt til at disponere sine kræfter meget nøje. Og så indeholder det mange elementer, der ikke har med styrke og form at gøre – som hvordan man lettest kommer fra det våde svømmetøj og gør sig klar til cykeltur. Det giver et ekstra perspektiv,” fortæller Lone Sand.

Er du også hooked på triatlon?

TILMELD DIG TRÆNINGSPROGRAMMET HER