Din mening: Er MTB-sporene, som du synes, de skal være?

Deltag i en ny brugerundersøgelse om mountainbikeres oplevelse af MTB-spor, og kom med dit input til, hvilken type spor der skal være flere af i fremtiden.

Dit input som mountainbikerytter vigtigt for at sikre, at fremtidens sporbygning afspejler brugernes ønsker til det gode spor. Deltag i spørgeskemaet og giv din mening til kende. Foto: Palle Peter Skov

Formålet er klart - der skal skabes endnu flere fantastisk spor til mountainbikere i hele Europa. Og hvem er bedre til at fortælle, hvordan de skal være, end jer?

Læs også: MTB-træningsprogram: Få bedre form og teknik

Derfor vil vi rigtig gerne høre fra jer. Hvad er et godt spor, er de ngrundlæggende essens i spørgeskemaet.

Svar på spørgeskemaet

For at hjælpe os med at forstå, hvad mountainbikere i hele Europa synes er et godt spor, har partnerne i The DIRTT Project - heriblandt DGI - udviklet et spørgeskema. Og her er dit input som mountainbikerytter vigtigt for at sikre, at fremtidens sporbygning afspejler brugernes ønsker til det gode spor. 

Læs også: Må jeg cykle på MTB-spor når det regner?

Udfyld spørgeskemaet via dette link (OBS: spørgeskemaet er på engelsk, men du kan i felterne til fritekst svare på dansk)

Spørgeskemaet lukker for besvarelser 15. maj 2020.

Læs også: Bliv inspireret: Her kan du finde nye MTB-spor

Det EU-finansierede Erasmus+ program The DIRTT Project har til formal at skabe guidelines og træning for mountainbike-sporbyggere, der skal øge kvaliteten af mountainbikesporene.