Hold strandene rene! Få sendt GRATIS oprydnings-kit

Vil du være med til at gøre strandene rene i juli, så kan du bestille en gratis strandoprydningspakke og være en del af en national oprydnings-måned.

Så let får du tilsendt din gratis strandoprydningspakke

Helt GRATIS kan du få tilsendt en strandoprydningspakke og være med til at gøre strande i hele Danmark rene.

Du bestiller let gratis strandoprydningspakker HER.

”Det er så fedt at se, at folk fra nær og fjern bestiller strandoprydningspakker og vil hjælpe med at holde strandene og naturen ren. Vi ser især en tendens til, at mange børnefamilier er interesserede i kampagnen og bruger det som en aktivitet i påskeferien," siger Nina Krarup Christensen, projektansvarlig i WE WALK og fortsætter: 

”Så kom ud og bliv blæst igennem på en af Danmarks mange skønne strande.”

Husk at registrere din oprydning

Har du samlet affald på stranden, så vil vi meget gerne vide det. Du bidrager nemlig til WE WALK's samlede regnskab af opsamlet strandaffald for hele året. 

Når du har været på strandoprydningstur, så skal du melde ind, hvor mange poser affald du har samlet, og på hvilken strand du har gået. Så bliver det markeret på et danmarkskort, så vi hele tiden kan følge med i, hvor der er blevet samlet affald.

Du kan registrere, hvad du har samlet, her

Når du registrerer din strandoprydningstur, deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til tøjmærket, ELSK, som giver minimum 1% af deres omsætning til miljøbeskyttelse. Der trækkes fem heldige vindere, som vil blive kontaktet direkte på mail onsdag den 10. august. 

Derudover afholdes også strandoprydningsevents de følgende steder

Svendborg - find eventet på Facebook HER 

Amager Strand - find eventet på Facebook HER 

Moesgård - find eventet på Facebook HER 

Bellevue - find eventet på Facebook HER 

- BESTIL DIN GRATIS STRANDOPRYDNINGSPAKKE HER -