Flere triatlonstævner for motionister

Nyt samarbejde skal udvikle triatlonsporten. Derudover giver samarbejdet vorespuls-dk's læsere rabat på stafethold til stort triatlonstævne.

Flere stævner og fokus på det sociale. Det er målet med et nyt samarbejde, der også giver fordele til vorespuls.dk’s læsere. Foto: Colourbox

Et nyt samarbejde mellem DGI Triatlon og eventarrangøren Challenge Denmark giver vorespuls.dk’s læsere rabat til triatlonstævner. Samtidig slår samarbejdet en tyk streg under, at triatlonsporten er for bredden.

”Langt de fleste motionister dyrker triatlon på korte distancer, men alligevel tror mange, at triatlon er en ekstremsport, fordi de lange triatlonstævner har fået så stor mediedækning de sidste par år,” siger Niels Brandt-Jørgensen, projektleder i DGI Triatlon og fortsætter:

”Vi vil udvikle triatlon til breddeidrætsmotionisten. Du behøver ikke at træne 10 timer om ugen for at dyrke triatlon, for to timer kan være helt fint.”

Deltag i én disciplin, og få vorespuls.dk-rabat

Det nye samarbejde mellem DGI Triatlon og Challenge Denmark skydes i gang med et stort triatlonstævne i Billund den 13. juni 2015.

Her kan du deltage på stafethold på ironman- eller halvironmandistancen. Det betyder, at du kun skal gennemføre én af disciplinerne, og vorespuls.dk's læsere kan få billetterne 10% billigere end normalt.

”Vi har sørget for plads til 60 stafethold, så du kan deltage til en rigtig god pris. Stafethold gør det mere overskueligt at være med på de lange distancer, og samtidig er det en anderledes og social måde at dyrke triatlon på,” siger Niels Brandt-Jørgensen.

På et stafethold (eller et relay-hold, som det også kaldes) deltager du på et hold, hvor hver deltager gennemfører én disciplin. Har du ikke et hold, kan du finde holdkammerater til både svømme-, løbe- og cykeldelen her.

Mål om flere stævner

Challenge Denmark er en del af den verdensomspændende eventarrangør Challenge, der arrangerer triatlonstævner over hele verden.

Stævnet den 13. juni bliver et socialt arrangement for hele familien. I dagene op til vil der også være børneløb, kvindeløb og det nye korte triatlonstævne ”DGI 1-2-Tri”.

”Det behøver ikke være så seriøst at dyrke triatlon, og du behøver absolut ikke det dyreste gear for at deltage. Vi vil give alle med mod på triatlon mulighed for at deltage, både familiefaren, og dem der cykler rundt på damecykler med kurv,” siger Niels Brandt-Jørgensen og fortsætter:

”De næste sæsoner vil vi gerne præge udviklingen inden for triatlon generelt. Med vores nye stævneserie ”DGI 1-2-Tri” kommer der flere korte triatlonstævner over hele landet, så alle uanset ambitionsniveau kan prøve kræfter sporten.”

Sådan tilmelder du dig Challenge Denmark-stævnet med rabat

Saml et hold på tre personer (én deltager til hver disciplin), og send jeres holdleders navn og e-mail til niels.brandt-joergensen@dgi.dk. Husk at angive, om I deltager på den halve eller hele ironmandistance.

Mangler du holdkammerater? Vi har oprettet en facebookgruppe, hvor du kan finde andre holdkammerater til både svømme-, cykel- og løbedelen. Find gruppen her.