Kæmpe analyse: Her er de billigste løbesko

En analyse af hele 183.911 priser på løbesko afslører nu, hvor du kan få de billigste løbesko.

Analyse afslører hvor, du finder de billigste løbesko. Foto: Colourbox.com

Her får du de billigste løbesko

En analyse af 183.911 priser på løbesko foretaget af hjemmesiden RunRepeat.com afslører, hvor henne du skal kigge efter de billigste løbesko

Og svaret er – internettet. Hele 38% sparer du i gennemsnit på dine løbesko, hvis du køber dem på nettet.

Desuden viser analysen også, at du med stor fordel kan købe sidste års model – her sparer du nemlig 19%.

”Formålet med undersøgelsen er at oplyse løbere om de muligheder, der findes, når man skal handle løbesko. Jeg ønsker ikke, at alle køber løbesko online, men jeg ønsker, at løbere køber løbesko efter deres behov. Ikke alle har behov for specialvejledning i en løbebutik,” siger Jens Jakob Andersen, der står bag RunRepeat.com, til dr.dk.

Læs også: Løbeprogram: 7 gratis træningsprogrammer

Europæiske nethandlere

Analysen er lavet på det amerikanske marked, men de kan godt sammenlignes med det europæiske marked, fortæller Jens Jakob Andersen.

”Set fra forbrugerens side er der en endnu større fordel ved at være dansk end amerikansk, da man med lethed kan handle i andre europæiske lande. Hyppigst anvendt af danskerne er England og Tyskland, hvor priserne på løbesko ofte findes til det halve af prisen i Danmark.”

Konklusionen er altså meget simpel, hvis du vil spare penge på dine løbesko. Handl dem på nettet, og kan du affinde dig med sidste års model, så er det en økonomisk fordel.

Læs også: Drop de dyre løbesko – billige gør dig mere tilfreds