Kom med på cykelrejse til Mallorca

Er du til cykelture i betagende landskab, afslapning i solen og masser af fælleskab - så er DGI’s cykelrejse til Mallorca lige noget for dig!

Mallorca byder på unikke naturoplevelser Foto: Carsten Hejbøl, DGI

Har du altid haft lyst til at prøve en cykelrejse, eller higer du efter at komme af sted med cyklen igen? Er svaret bare tilnærmelsesvist et ja på et af disse spørgsmål, kan dette meget vel være tilbuddet for dig!

Nu tilbyder DGI i samarbejde med Bravo Tours cykelrejsen DGI BIKE CAMP til Mallorca i uge 20.

Den spanske ø i Middelhavet er som skræddersyet til en cykelrejse om foråret – klimaet er behageligt, og terrænet er som altid perfekt til landevejscykling på alle niveauer.

”Om du er til en hyggetur på den flade slette, et godt måltid og et glas vin eller til bjerge med serpentinesving og høj puls, så er der noget for dig på Mallorca,” siger DGI-instruktør Kristian Venø, der har prøvekørt terrænet på Mallorca og været med til at planlægge programmet for ugen.

Læs også: Bliv på racercyklen om vinteren

”Jeg blev forbløffet over, at der ligger så meget godt og varieret terræn så tæt på vores hotel i det nordøstligste hjørne af øen. Der er alle typer terræner indenfor 10 minutter. Det er bare et spørgsmål om at dreje til højre eller venstre.”

Alle kan være med

DGI BIKE CAMP Landevej Explorer er for både letøvede og øvede cykelmotionister, og ruterne og tempoet vil blive tilpasset dit niveau.

”Det er for livsnydere såvel som supermotionister, der vil rive motoren ud af sig selv. Vi vil være så mange instruktører med, at vi kan dele deltagerne op, så det bliver tilpasset fuldstændig ens niveau,” siger Kristian Venø, der vil være én af turens instruktører.

”Hvis du aldrig før har været på cykelrejse, så er det her et rigtig, rigtig godt sted at starte. Der er ikke noget at være bange for, og du vil opleve at få endnu større glæde af at cykle.”

Læs også: Cykling: Tilmeldingen til Hærvejsløbet er åben

Fællesskab er vigtigt

Der vil naturligvis blive lagt vægt på det cykeltekniske og det konditionsmæssige, men også det sociale er i fokus.

”Ud over at prøve grænser af skal deltagerne også være klar på at få et kanon fællesskab og opbygge en masse gode sociale relationer,” siger Kristian Venø.

”Jeg glæder mig til de gode snakke, der vil opstå mellem deltagerne, når vi holder pause på en lille taverna langs ruten. Eller når vi sidder ved poolen om eftermiddagen. Det sociale er et meget vigtigt element på turen.”

Udover den ’almindelige’ cykelrejse er der også mulighed for at uddanne sig som DGI-landevejsinstruktør – læs meget mere om det her: Bliv DGI landevejsinstruktør under varmere himmelstrøg