MTB Teknik Pump & Flow

Øg dit tekniske niveau på mountainbike og føl et forbedret flow og i højere grad kunne pumpe i stedet for at træde og derved spare energi på turen.

Vi sigter mod at sætte fokus på lettere avancerede tekniske færdigheder, og forsøger at lægge et lag ovenpå dit fundament for en sikker og bevidst kørsel i både skov og på spor.

FLOW betyder at bruge korrekt teknik i afpasset mængde på det rigtige tidspunkt og PUMP at ”pumpe” sig til ekstra fart ved at snyde med tyngdekraften. At tilføre kraft og fremdrift i cyklen på steder hvor du ikke har mulighed for at bruge pedalerne. 

Kurset varer 3 timer og kræver, at du har erfaring med mountainbike fra skoven. Desuden skal du have en grundform til ca. en times cykling ved moderat hastighed. Du har en MTB, der fungerer og bærer en godkendt hjelm. Desuden er det en god idé at medbringe både pumpe og slange samt noget at drikke.

Kort før kurset modtager du en mail med praktisk info. Hvis du har spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden på DGI Østjyllands kontor: annemette.lunden@dgi.dk / 7940 4317.

Andre kurser:

MTB Teknik: Udbyg din teknik på op- og nedkørsler, den 3. juni kl. 18.00