Pak din turtaske og bliv klar til overnatning i naturen

Ny i naturen – kom med ud!

Bliv klar til at tage på eventyr i naturen sammen med din familie eller venner. 

Kurset 'Pak din turtaske og bliv klar til overnatning i naturen' er for dig der gerne vil på overnatningstur i naturen, men fx er usikker på hvordan du pakker turtasken, hvor du må overnatte og hvad du skal medbringe til en overnatningstur i naturen.

Du lærer:

  • hvilket udstyr du skal pakke til en overnatningstur i naturen.
  • hvordan du bedst pakker turtasken/rygsækken (herunder også indstilling af rygsækkens remme og fordeling af vægt i rygsækken). 
  • forskellige overnatningsformer i det fri.
  • om forskelligt udstyr til overnatning i det fri. 
  • tips og trick til overnatning i det fri.

Praktisk info
Dato: søndag d. 29. marts, kl. 10-13
Sted: Kongelundsfortet Outdoorcenter, Dragør
Pris: 50 kr. (du kan tilmelde dig alle fire 'Ny i naturen-kursusdage' for 100 kr.)
Instruktør: Mads Cole

Ny i naturen kurser
Kender du det at både dig og børnene gerne vil ud og få oplevelser i naturen, men mangler du viden om hvor I skal tage hen, hvad I skal have med, hvordan I holder varmen og får lavet lækker mad på bål? Rigtig mange forældre vil gerne give deres børn sunde og sjove oplevelser i naturen, men en del kommer ikke afsted, fordi de mangler viden og færdigheder til at tage på tur i naturen. På 'Ny i naturen-kurserne' får viden og færdigheder! 

Du bliver klædt på til at tage børnene eller vennerne med på tur i naturen. Du får konkrete færdigheder og tips og tricks fra en erfaren instruktør. Ny i naturen er en kursusrække på fire kurser á tre timers varighed. Deltag på alle fire kurser eller udvælg de kurser som du er mest interesseret i. Kurserne har følgende overskrifter og datoer:

  • Varm og tør på tur d. 21. marts
  • Pak din turtaske og bliv klar til overnatning i naturen d. 29. marts 
  • Find vej i naturen med kort og kompas d. 18. april
  • Vild mad over bål og trangia d. 26. april

Kurserne foregår på Kongelundsfortet Outdoorcenter i Dragør.
Det koster 50 kr. pr. kursusgang. Du kan tilmelde dig alle fire kursusdage for 100 kr. Rabatprisen opnår du ved at tilmelde og betale for alle fire kursusgange. Send efterfølgende en mail til ida.sidor.olsen@dgi.dk, og du vil få refunderet 100 kr. pr. tilmeldt person. 

Nat i naturen d. 2.-3. maj
I weekenden d. 2.-3. maj inviterer DGI Storkøbenhavn, Kongelundsfortet Outdoorcenter og det lokale foreningsliv til friluftsfestival i Naturpark Amager og overnatning i det fri på Kongelundsfortet Outdoorcenter. Her kan du prøve en masse sjove udendørs foreningsaktiviteter og afprøve de nye natur- og outdoor-skills, som du har lært på 'Ny i naturen-kurserne'.
Læs mere: