Kom og prøv MTB

Er du begynder eller let øvet og ønsker du at blive mere sikker på en mountainbike, eller bruger du kun din MTB til transport og er bare nysgerrig på, hvad det der MTB i skoven er for noget, så er der noget at hente for dig på denne dag.

Vi vil gennem leg og små rundture i skoven vise, at alle kan være med. Både den helt uøvede eller ny begynder mountainbikeren kan opnå læring, få ideer og inspiration til videre træning samt opnå færdigheder til at kunne tage på egne ture i skoven.

Selve turen foregår i Søndermarks skoven, hvor vi starter ved Søndermarkshallen og kører på sporet og stierne rundt om.

Du vil opleve personlig vejledning af instruktøren - du er derved sikret kyndig vejledning. Du vil møde ligesindede, og dermed er du sikret godt selskab.

Deltagelse kræver egen MTB og hjelm, ellers det tøj du har men gerne iklædt bukser, der sidder tæt ved underbenene og tøj efter vejret.

Det er til dette arrangement muligt at låne en MTB, skriv en mail til peter.meinert@dgi.dk men oplysning om din højde

Mødested Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle
Klar til at køre kl 18 - 20.00

Instruktør: Peter Meinert DGI Sydøstjylland

Mere info:
Peter Meinert
 

Arrangementet er en del af Vores Natur. Vores Natur er et partnerskab mellem Naturstyrelsen, Friluftsrådet, De Naturhistoriske Museer og DR, og støttes af Friluftrådet, 15. juni Fonden, Aage V. Jensen Naturfond og Nordea Fonden.