Kaffegrums og Grusveje Bording

Kaffegrums & Grusveje er et tilbud til dig der ønsker en træningstur i flotte omgivelser. Vi kører på Gravel-, MTB- eller Crosscykler.

Bording Cykel Motion er værter for en flot tur. Turen var ca. 2-3 timer. Der inddeles fra start i grupper med maks. 10 personer. Hver gruppe har en kaptajn/rutekyndig.  

Efter turen er der en kop kaffe og en kage TO GO. Pga. corona restriktionerne er der ikke en "tredje halvleg" efter turen, men mulighed for at nyde en kop kaffe mens cyklen hænges på bilen.

Vi kører efter en GPS-downloadet rute. Ruten er altså ikke markeret med skilte eller andet. Har du ikke selv én en GPS cykelcomputer, skal du være opmærksom på at følges med nogen, der har. Kaptajnen/den rutekyndige fra Bording Cykel Motion kender ruten. 

Det er en social træningstur, og vi holder tempo på ca. mellem 15-25 km/t alt efter vind, vejr og terræn. 

Man håndterer selv defekter, hvorfor det er vigtigt at have grejet med til reparationer. 

Vi samler op undervejs i grupperne, når der er kørt svære passager, og holder os i det hele taget orienteret om dagsformen hos deltagerne.

Turen er overvejende grus og skov; nogle gruspassager er langsomme, med huller, græs og sten og nogle er lige så hurtige som asfalt. 

Info
75 kr. pr deltager. Maks. 40 deltagere. Inden fremmøde inddeles du i grupper med maks. 10 personer.
Kaffe og kage TO GO, når vi kommer tilbage.
Turen arrangeres i samarbejde med Bording Cykel Motion.

Sted
Start og mål v. Væksthuset i Bording - Borgergade 8, 7441 Bording
Mulighed for toilet tæt ved start.

Deltagelse kræver:
Gravel, MTB eller Cross cykel i god stand. Ved defekter kan der være et stykke vej til hjælp, så medbring som min. ekstra slanger og lappegrej - supplér evt. med værktøjstool, kædesamler og samleled. Vi anbefaler, at du også har en GPS cykelcomputer alternativ følges med en der har.

Ruten 
Ruten sendes til download pr mail i dagene op til turen. 
Forventet køretid 2-3 timer.

På gensyn!

Corona: Arrangementet lever op til myndighedernes anbefalinger i forhold til antal deltagere. Vi opfordrer til at holde afstand under briefingen på dagen og i det hele taget vise hensyn til hinanden. NB; Har man symptomer på Covid-19, da giv besked til arrangørerne og mød ikke op.

HUSK at DGI Hærvejsløbet i 2021 åbner for en helt ny Gravelrute fra Rebild til Viborg. Læs mere på DGI Hærvejsløbets hjemmeside