Gratis webinar om vinterbadning: Sådan kommer du i gang!

Bliv klogere på vinterbadning, stil spørgsmål til eksperten og find i det hele taget måske ud af, om vinterbadning er noget for dig.

Kom og vær med online og få svar på spørgsmål, reservationer og eventuelle bekymringer som du måtte have, og som holder dig tilbage. Foto: Jeppe Bøje Nielsen

Den 7. oktober fra kl. 19:00 - 20:00 kan du deltage helt gratis i et webinar om Vinterbadning. Webinaret foregår over Zoom, men du vil modtage yderliger informationer, hvis du tilmelde dig webinaret (kan gøres i bunden af artiklen).

Læs også: Fup og fakta om vinterbadning

Hvad handler webinaret om? 

Der er mange gode grunde til at hoppe i baljen året rundt;

  • Forbedret mental tilstand
  • Mere energi og velvære
  • Mindre kuldeskærhed
  • Rykke grænserne for, hvad du tror du kan
  • … og meget mere
 
Morten Vinther der er træningsfysiolog, personlig træner og har undervist i vinterbadning gennem de sidste 5 år. Han tager dig igennem steps og gode råd til, hvordan du kommer i gang med denne praksis. En praksis du kan lave på trods af nedlukning og forsamlingsforbud.
 
Kom og vær med online og få svar på spørgsmål, reservationer og eventuelle bekymringer som du måtte have, og som holder dig tilbage.
Webinaret er arrangeret af DGI, som VoresPuls også er del af.

Praktisk 

Der er 250 pladser. 

Læs også: Vinterbadning: Sådan kommer du i gang!

Et webinar er et online oplæg. Derfor skal du være forberedt på, at det foregår over Skype. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og du modtager præsentationen på e-mail efterfølgende.  
 
I den tilmeldingskvittering, du modtager på mail, finder du et link til webinaret ​​ (øverst i den vedhæftede PDF-fil).

TILMELD DIG HER

Læs også: Do’s and don’ts for vinterbadere
Læs også: Hvilken type vinterbader er du?