MTB Cup: Dyst mod ligeværdige på nye spor

Skynd dig at tilmeld dig DGI Midt- og Vestsjællands spændende og udfordrende MTB Cup i sommeren 2014.

Bid tænderne sammen og nye DGI MTB Cup 2014 i Midt- og Vestsjælland Foto: Lars Holm

MTB er sjovt, meget sjovt.

Og dyster du mod andre ligeværdige MTB-kørere på spor, du måske ikke kender så godt, er det kun endnu sjovere.

I DGI Midt- og Vestsjællands MTB Cup 2014, der arrangeres i samarbejde med vorespuls.dk, har du mulighed for at udfordre dig selv og samtidig møde andre MTB’ere med samme passion som dig selv. I et afslappet og behageligt konkurrence-miljø.

Se test og video af de bedste MTB-ruter i hele Danmark: MTB ruter

Sidste år var cuppens 100 pladser hurtigt besat, og selvom man i år har udvidet til 250 MTB-kørere, skal du være kvik ved tilmeldingsknappen: DGI MTB Cup 2014 – tilmelding

Vibeke Meyhoff var med i cuppen i 2013, og hun har allerede tilmeldt sig 2014-udgaven.

”Jeg synes, det er rigtig sjovt at deltage i disse løb. Det giver mig spænding, og så kommer jeg rundt og prøver forskellige spor,” siger 49-årige Vibeke Meyhoff.

Læs om vinter-cup i Sønderjylland: MTB-løbsserie: Socialt mesterskab i Sønderjylland

Konkurrence uanset niveau og alder

Det er kun halvandet år siden, Vibeke Meyhoff begyndte at køre på MTB, og hun er et bevis på, at det at køre løb mod andre er for folk i alle aldre på alle niveauer.

”Jeg har nok altid haft lidt konkurrencegen i mig, men det er først sådan rigtig kommet frem her efter, jeg begyndte at køre MTB,” siger Vibeke Meyhoff.

”Jeg vil jo gerne blive bedre og hurtigere, selvom jeg nok er blevet for gammel til at hoppe ud over kanter og den slags. Det lader jeg de unge om.”

Læs om vinter-cup i Nordjylland: MTB Cup: Konkurrence, hygge og adrenalin-kick

Udser sig konkurrenter

I forhold til i fjor er der tilført to nye aldersinddelinger, så også kvinder over 40 år og drenge og piger fra 13-16 år kan dyste mod hinanden i deres egen klasse.

”Man finder jo hurtigt ud af ved disse cup-løb, hvem man cirka er på niveau med. Og så gælder det jo om at hænge på dem. Eller måske endda køre fra dem,” siger Vibeke Meyhoff.

Vil du dyste mod Vibeke og de andre MTB-elskere? Læs fakta om DGI MTB Cup 2014 i boksen og via dette link, hvor du også kan tilmelde dig: DGI MTB Cup 2014