Triatlon: Træningsprogram for øvede

Få de bedste muligheder for at gennemføre dit næste stævne! Tilmeld dig træningsprogrammet for øvede triatleter, og gør dig klar til 12 udfordrende uger

Tilmeld dig træningsprogrammet, og udfordr dig selv til at komme i din bedste form nogensinde Foto: Thomas Arnbo

Du er vant til at træne, og du dyrker allerede de forskellige triatlondiscipliner 3-4 gange om ugen. Du har lyst til at udfordre dig selv, og få de bedste muligheder for at nå dit næste mål.

Dette træningsprogram er for øvede triatleter. Og du skal have mod på at træne 6-7 gange om ugen.

"Du får styring og struktur på din træning, så du ikke bare træner på må og få. Du vil hurtigt kunne mærke en udvikling, når du følger nogle faste træningsprincipper," siger coach og triatlontræner Morten Rudolph Olesen.

Træningsprogrammet er gratis, og du kan tilmelde dig via linket i boksen i højre side, og derefter vil du hver fredag få en uges program tilsendt på mail.

Træningsprogrammets opbygning

Læs mere om træningsprogrammets opbygning og forskellige elementer her, og se også interviewet med Morten Rudolph, der har udviklet træningsprogrammet.

Er niveauet for højt?

Har du ikke tid til at træne næsten hver dag, eller oplever du, at træningen i dette program er meget hård, så vælg eventuelt et træningsprogram med et lavere niveau som fx træningsprogrammet for begyndere eller let øvede.