Triatlon: Træningsprogram for begyndere

Drømmer du om at komme i gang med triatlon? Så tilmeld dig trænings-programmet for nybegyndere, og kom i gang med alle tre discipliner på 12 uger

Kom godt i gang med triatlon, og få en god træningsrutine ved at følge vorespuls.dk's gratis træningsprogram for nybegyndere Foto: Celine Storm Jensen

Måske har du aldrig løbet før. Eller måske har du bare begrænset tid til at træne i.

Dette træningsprogram er for dig, som er nybegynder, eller som kun har tid til at træne 2-3 gange om ugen. Mængden af træning og intensiteten er tilpasset, så du stille og roligt får nogle gode vaner og bliver klar til mere.

"Begynderprogrammet er baseret på at komme i gang og handler om at lære din krop at træne. Det er sjældent, at man bare kan træne med høj intensitet fra dag et," siger coach og triatlontræner Morten Rudolph Olesen og fortæller, at du allerede efter 2-3 uger vil kunne mærke, at du har udviklet dig.

Tilmeld dig træningsprogrammet i boksen i højre side. Så vil du hver fredag i de næste 12 uger få en uges træningsprogram på mail. Det er helt gratis.

Mere om træningsprogrammet

Har du helt styr på intensitetszoner, kadence og stigningsløb? Her kan du læse mere om træningsprogrammet og finde forklaringer på de forskellige elementer i træningsprogrammet.

Læs også interviewet med Morten Rudolph, der har udviklet programmet.

Søger du et højere niveau?

Virker dette træningsprogram for let, så overvej, om triatlontræningsprogrammerne for let øvede og øvede passer bedre til dig.