Gratis træningsprogram: Træn din motivation

Simple og konkrete øvelser baner vejen for positive forandringer i dit liv - få ny øvelse på mail hver fredag i 8 otte uger

Tilmeld dig træningsprogrammet og bliv mere motiveret Foto: Nils Rosenvold

Har du svært ved at finde motivationen til at dyrke motion? Vil du gerne være mere aktiv, end du er? Mere glad, mere lykkelig?

I dette træningsprogram modtager du hver fredag en simpel og konkret øvelse, der danner grundlag for positive forandringer i dit liv.

Uanset dit motions- og motivationsniveau kan du få udbytte af træningsprogrammet, og intet bør afholde dig fra at trykke på ”tilmeld-knappen” her i artiklen.

Læs også: Lær at bryde hverdagens mønstre

Bliv mere bevidst

Coach Henrik Mikkelsen står bag forløbet, og han ser frem til at kunne øge din bevidsthed om dig selv og dine omgivelser.

”Du vil stille og roligt få indarbejdet nogle rutiner, så du kan arbejde positivt med din motivation. Og ikke mindst din bevidsthed om netop din motivation, din krop og dit liv,” siger Henrik Mikkelsen.

De små øvelser kræver få minutters fokuseret indsats, og de har ingen uoverkommelige fysiske udfordringer.

”På en nænsom måde bliver du mere fokuseret og motiveret, og risikoen for fiasko bliver minimeret,” siger Henrik Mikkelsen.

De 3 mål for træningsprogrammet er at:

  • Øve og træne evnen til at fokusere på én opgave ad gangen
  • Opøve evnen til bevidst at genkalde positive erfaringer
  • Opnå forbedret motivation relateret til motion og træning

Læs også: Det BEDSTE råd: Find en rejsefælle

Til alle motionsformer

Om du er løber, cykelrytter, kajakroer eller svømmer, kan du få glæde af træningsprogrammet.

”Du træner din motivation som menneske, mere end du træner den som idrætsudøver. Det handler om skærpet bevidsthed om, hvad du er i gang med. I dit liv, med din familie, på arbejdet,” siger Henrik Mikkelsen, der blandt andre har hjulpet deltagerne i tv-programmet ”By på skrump” til positive forandringer.

”Alting i din hverdag går så stærkt, selv farverne på løbetøjet symboliserer fart over feltet. Jeg går meget op i at gøre det så simpelt og enkelt som muligt. Forandring skal gøres opbyggeligt, så du skridt for skridt oplever succeser."

Tilmeld dig træningsforløbet på "tilmeld-knappen" øverst i artiklen - har du ikke en bruger, tager det under et minut at oprette sig.