Træn op til Royal Run

Der er træningsforløb i hele landet til dig, der vil træne op til Royal Run 2022.

De fleste træningsforløb starter i foråret 2022 og fortsætter frem til Royal Run. Flere fællesskaber fortsætter endda også træningen efter Royal Run. Foto: Lars Møller

På kortet kan du se, hvor du kan træne op til Royal Run nær dig.

De blå ikoner er træning i en løbeklub, og de røde ikoner er træning i et ROYAL RUNNERS-fællesskab. De blå hjerter viser selvfølgelig Royal Run-byerne i 2022.

Hvis du klikker på et ikon, kan du læse mere om løbeklubben eller fællesskabet.

Både i løbeklubben og i fællesskabet er du mere end velkommen, og vi lover, at du bliver taget godt imod, uanset om du har løbet før, eller om det er første gang, du snører kondiskoene.

Træning i en løbeklub

Foreninger og løbeklubber tilbyder særlige Royal Run-træningshold. De har mange års erfaring med løbetræning, struktur og progression. Derudover har de typisk flere hold/grupper, der passer til forskellige niveauer, behov og ambitioner.

Normalt betaler man kontingent for at træne med i en løbeklub. Men der er også nogle løbeklubber, der tilbyder gratis Royal Run-træning og nogle, der tilbyder et helt års medlemskab oveni Royal Run-træningen.

Træning i et ROYAL RUNNERS-fællesskab

ROYAL RUNNERS-fællesskaber er mere uformelle, hvor de udvalgte, frivillige værter har lavet lige nøjagtig det træningstilbud, de selv synes er sjovt og meningsfuldt. ROYAL RUNNERS-fællesskaberne har forskellige tilbud og er alt fra gå-hold med fokus på nærvær og oplevelse over gå-lunt-leg-styrketræning for familier til mere klassiske løbehold, hvor man træner op til at kunne løbe 5 km.

ROYAL RUNNERS-fællesskaberne er altid gratis. Her er det uformelle og umiddelbare fællesskab drivkraften.