RUNNERS - gratis løbefællesskab for dig uden klub

RUNNERS er for dig, der savner nogen at løbe med til motionsløb og i hverdagen

RUNNERS giver dig muligheden for at følges med andre løbere under et motionsløb, men også i hverdagen med en af vores RUNNERS-værter Foto: Henrik Olesen

Hvad er RUNNERS?

Bevæg dig for livet - RUNNERS er et løbefællesskab. Et fællesskab, hvor du kan møde op som du er, hos nogle der altid tager udgangspunkt i DIT tempo. Så er du måske lidt plaget af skader, eller bare ikke verdens bedste løber, så er det her måske lige dig. 'Har du fødder, så kan du være med', er det positive budskab hos RUNNERS.

Læs også: Akillessene: Løberens ømme punkt

”Vi ved, at det er vigtigt for motivationen, at du er knyttet til et fællesskab. Du kommer simpelthen ud af døren! Derfor vil vi gennem RUNNERS gerne opfordre og smitte folk til at opsøge nogen at løbe med,” forklarer Henrik Mikkelsen, der er projektleder i Bevæg dig for livet – Løb & gang, som står bag RUNNERS.

Tjek RUNNERS Facebook-side ud - find ud af, om det er noget for dig

I hele landet er der udvalgte ambassadører, som stiller op til både store nationale motionsløb og mindre lokale motionsløb. Opgaven er simpel, det handler om god stemning og motivation i top før, under og efter selve løbet. Alle er velkommen til at finde RUNNERS til løbene og følges med dem. Og de er meget genkendelige i de sort-røde trøjer med RUNNERS skrevet foran på brystet.

Læs også: Guide: Styrketræning til løbere

RUNNERS er også, hvor du bor!

Men det er ikke kun til motionsløb, at du kan løbe med en fra RUNNERS-teamet. For rundt omkring i hele landet finder du også såkaldte 'værter', som står for, at du kommer ud af døren - lige hvor du bor. I maj 2019 var der 115 værter fordelt over hele landet - og mange flere kommer til hver måned. 

"Vores værter er frivillige. Det er faktisk helt vildt! Hver uge har de forpligtet sig til at løbe en tur med en masse mennesker, de måske ikke kender i starten. Det er fantastisk fedt! Værterne er ikke trænere og ikke eksperter i det ene eller det andet. Deres vigtigste opgave er, at dem der løber med dem, de har det godt - og det har de!,” siger Henrik Mikkelsen.

”Vi vil gerne opildne til en bevidst måde at træne på, hvor tryghed og trivsel er i højsædet, så du efter løbeturen kommer hjem med overskud og har lyst til at komme igen.”

Find din nærmeste vært på dette kort, som leder dig hen til deres lokale grupper på Facebook!

Læs også: 7 gode råd til nye løbere

Runners Vært