RUNNERS - et løbefællesskab for dig uden klub

RUNNERS er for dig, der savner nogen at løbe med til motionsløb og være del af et fælleskab.

RUNNERS giver dig muligheden for at følges med andre løbere under et motionsløb, træningsture og i det hele taget bare tale og sparre om løb. Foto: Henrik Olesen

Hvad er RUNNERS?

RUNNERS giver dig muligheden for at følges med andre løbere under et motionsløb, træningsture og i det hele taget bare tale og sparre om løb. Og så er det for ALLE. Er du ikke en del af en klub eller forening, så er det her måske lige dig.

Læs også: Akillessene: Løberens ømme punkt

”Vi ved, at det er vigtigt for motivationen, at du er knyttet til et fællesskab. Derfor vil vi gennem RUNNERS gerne opfordre og smitte folk til at opsøge et løbefællesskab” forklarer Henrik Mikkelsen, der er projektleder i Bevæg dig for livet – løb, som står bag RUNNERS.

Tjek RUNNERS Facebook-side ud - find ud af, om det er noget for dig

I hele landet er der udvalgt ambassadører, som i RUNNERS-tøj stiller op til både store nationale motionsløb og mindre lokale motionsløb. Opgaven er simpel, det handler om god stemning og motivation i top før, under og efter selve løbet. Alle er velkommen til at finde RUNNERS til løbene og følges med dem.

Læs også: Guide: Styrketræning til løbere

RUNNERS er ikke fartholdere

En ambassadør for RUNNERS er ikke udvalgt på baggrund af, at de kan løbe hurtigt eller holde et tempo. Det handler om at løbe med overskud og tryghed - og der er mere end god plads til en sludder undervejs, fortæller Henrik Mikkelsen og uddyber:

"Faktisk vil du opleve, at vi forsøger at præge folk til at holde igen undervejs, fordi vi ved, at for mange løbere bliver skadet til motionsløb, fordi de presser sig selv for hårdt.”

”Vi vil gerne opildne til en bevidst måde at træne på, hvor tryghed og trivsel er i højsædet, så du efter løbeturen kommer hjem med overskud og har lyst til at komme igen.”


Læs også: 7 gode råd til nye løbere