Gratis træningsprogram til at løbe 5 km

Meld dig til vorespuls.dk’s løbeprgram til 5 kilometers løb. Hver uge får du en mail med næste uges løbetræning.

Efter 30 uger har du bedre kondition og udholdenhed Foto: Celine Storm Jensen

Vil du gerne i gang med løb?

Med vorespuls’ gratis træningsprogram, som du får tilsendt hver uge på en mail, udvikler du dig stille og roligt.

Efter 30 ugers løbetræning kan du løbe 5 km uden besvær og er i langt bedre form.

vorespuls.dk har også et træningsprogram med masser af intervaltræning for dig, der vil løbe hurtigt på 5 km - læs mere og tilmeld dig: Nyt træningsprogram: Bliv hurtig med intervaltræning

Rolig udvikling i dit løb

vorespuls.dk’s træningsprogram i løb er bygget op, så det styrker din kondition og giver dig en sund vane.

Du kommer til at løbe længere og hurtigere uge for uge – uden at dit løb på noget tidspunkt bliver så hårdt, at du har lyst til at give op.

Programmet er udviklet af Ole Harbæk, motions- og motivations-coach på Best coaching og tidligere cheftræner på DGI's løbeprojekt Løb med DGI.

Men hvor langt er 5km egentligt? Vorespuls har udviklet et super nemt værktøj til at opmåle løberuter med. Brug Ruteplanneren til at opmåle din løberute.

Løbeprogram hver fredag i din mailboks

Tilmelder du dig vorespuls.dk's træningsprogram i løb, vil du hver fredag modtage en mail med dit løbeprogram 5 km for den kommende uge, gode råd om løb, vejledning og løbe-inspiration.

30 uger - derfor!

Dette løbeprogram varer 30 uger, fordi det tager tid at skabe en god vane. Du kan godt træne dig op til at løbe 5 km på kortere tid, men det, der rykker, er at etablere en god vane med regelmæssig træning.