Vinder af racercykel er fundet

En heldig vinder kan cykle foråret i møde på en Ridley Orion C10 til en værdi af kr. 13.499,-

Ridley Orion C10 til en værdi af kr. 13.499,- Foto: Ridley

På vorespuls.dk har der i november og december 2013 kørt en konkurrence om en racercykel til en værdi af kr. 13.499,-. Konkurrencen sluttede mandag den 16. december klokken 12.00.

Vinderen af konkurrencen blev Lars Thomsen - stort tillykke!

For at deltage i konkurrencen, skulle man i kommentarfeltet nederst på siden skrive, om man tilhørte gruppe A, B eller C - og svare på spørgsmålet:

A: Jeg ville gerne cykeltræne, men jeg kommer ikke af sted. Hvad vil kunne motivere dig til at få gang i den tohjulede i vintermånederne - udover at vinde cyklen?

B: Jeg elsker at cykle, og jeg springer gerne op af sofaen og op på cyklen – også på de kolde vinterdage! Hvad motiverer dig til det?

C: Jeg er nok et sted midt i mellem A og B. Hvad er det, der sommetider får dig af sted på cyklen, også når det er koldt?

Læs om vinter-træning på landevejen: Bliv på racercyklen om vinteren

Lars Thomsen af konkurrencen blev udtrukket tilfældigt blandt alle besvarelser, og hans svar var følgende:

"A jeg kommer ikke afsted - jeg vil tilmelde mig et løb og satse på at vinde konkurrencen, således jeg ikke skal gennemføre på vores christiania cykel..."

Præmien var carbon-cyklen Orino C10 fra det Belgiske mærke Ridley. Cyklen er ideel for både den nystartede og den mere trænede rytter.

Se alle de interessante svar nederst på siden.