Sådan kan du træne derhjemme, hvis du er i karantæne

Få konkret inspiration til træning, som du kan lave hjemme i stuen, i haven eller i næromårdet, hvis du eller dit område er i karantæne.

Vil du gerne være stærkere, så findes der mange gode øvelser, der er lige til at lave i hjemmet. Foto: Emil Flöche Henriksen

EN KORT BEMÆKRNING FØRST: Nordjyderne er i denne tid ramt af rigtig mange restriktioner. VoresPuls vil gerne støtte op om, at motion stadigvæk kan lade sig gøre på trods af omstændighederne. Det er også baggrunden for denne artikel, så du stadigvæk kan dyrke motion på måske andre måder, end du er vant til. Savner i andet inspiration, så er I velkommen til at kontakte os på vorespuls@dgi.dk.

Læs også: Opskrift på ingefærshot - bliv "frisket" op

I Corona-tiden kan du blive ramt af, at dit område er i karantæne - eller du selv skal. Det kan betyde, at du ikke har adgang til din forening eller træningsfaciliteter.

For at du ikke falder i "fælden" og slet ikke får dyrket noget motion, så har VoresPuls samlet en masse inspiration til dig, så du kan få gode ideer til, hvad du kan gøre derhjemme for at holde din krop aktiv - og dit sind velkørende. For motion - det kan altså noget.

Bliv stærkere hjemme i stuen

Træn din core derhjemme: 5 øvelser med billeder

Du kan med fordel supplere din træning med de her øvelser, som har fokus på at træne din core. Med en stærk core-muskulatur, kan du forebygge skader og optimere din træning.

Styrketræning: 10 CrossFit-øvelser, du kan lave i stuen eller haven

Her får du 10 CrossFit-øvelser, du kan lave overalt - og som gør dig stærk. Øvelserne er simple og kan enten laves i stuen eller ude i haven.

Læs også: 4 råd til at opretholde dit immunforsvar

Armstrækker-træningspogram: Bliv stærkere og tag flere af dem

Alle starter et forskelligt sted. Måske kan du allerede lave armstrækkere på fødder, fra knæ eller slet ikke. Det her er et træningsprogram for dig, der endnu ikke kan lave en eller gerne vil kunne lave flere.

Hvis du gerne må bevæge dig udenfor dit hjem

Derfor er det fedt at gå en tur alene

Rigtig mange elsker at gå en tur - oftest samme med familie eller gode venner. Men her får du også inspiration til hvorfor, det kan være en skøn oplevelse at gøre det kun med dig selv.

Derfor er det fedt at løbe alene

En løbetur alene kan noget helt specielt. Din løbe-puls kombineret med kun at være dig selv, giver en masse muligheder for at opleve, som du kan læse i artiklen

Besøg vores univers kun om gang

Vi har dedikeret en hel sektion på vores hjemmeside, som kun handler om gang. Få alt fra teknik-øvelser til træningsprogrammer.

Læs også: 4 ændringer der gør dit bagværk sundere

Nordjylland træner sammen på dgi.dk

DGI har en stor tema-side, hvor du bl.a. kan finde inspiration til træning med dine børn.

Er du selv træner, så er der også inspiration til hvordan, du kan gøre det i denne periode.

Nordjylland træner sammen på dgi.dk

Hvad med at give yoga et skud?

5 yogaøvelser, du kan lave derhjemme

Med de her simple øvelser, så får du en let introduktion til yoga hjemme i stuen. Yoga er blandt andet at være til stede i det, du gør, så forsøg at være fokuseret på øvelserne og at trække vejret frit imens.

Sådan overtaler du mænd til at prøve yoga

Har du brug for lidt overtalelse af din bedre halvdel derhjemme. Så kan den her artikel måske sørge for, at I kan give yoga et skud sammen.

 

Og selvom det kan være rigtig fristende blot at give sig hen til sofaen, men så synes vi lige, du skal læse vores artikel "Så hurtigt spiser sofaen dine muskler!"

Læs også: Er vitamin- og mineraltilskud nødvendigt?