Derfor er "7 minute workout" så effektivt

7 minute workout er en effektiv træning, hvor du får maksimalt udbytte af en tidsmæssigt lille investering.

7 minute workout går under betegnelsen HICT, som oversat til dansk betyder høj-intensitets cirkeltræning Foto: Alexander Håkansson

SE VoresPuls' 7 MINUTE WORKOUT (MED BESKRIVELSER AF ØVELSER)

Læs også: Video: HIIT workout - 12 minutters træning med høj forbrænding

7 minute workout er en utrolig populær træningsøvelse, som findes i utallige versioner. Vi har også lavet vores egen version her på VoresPuls, som du kan se i linket her over.

Hvad er 7 minute workout?

Som i også kan læse i studiet, som vi linker til ude til højre, så handler det om "maximum results with minimal investment", som betyder "effektivt træning med minimal investering".

Det er en serie af øvelser (oftest 12-13 øvelser), som skal foregå med høj intensitet, hvor du ikke skal bruge remedier udover, hvad du har i hjemmet. Med andre ord - du kan lave den i stuen, haven eller hvor det nu passer det.

Derfor er 7 minute workout godt for din krop

7 minute workout går under betegnelsen HICT, som oversat til dansk betyder høj-intensitets cirkeltræning. Forskningen viser, at blot 7 minutters træning dagligt styrker din sundhed og har helbredsmæssige fordele.

Læs også: Derfor øger "HIIT workout" din forbrænding

En forudsætning er, at du presser dig selv under øvelserne. På den måde får du den højeste effektivitet på det kort tidsinterval.

Der findes flere HICT-varianter, hvor 7 minute workout er en af dem.

SE VoresPuls' 7 MINUTE WORKOUT (MED BESKRIVELSER AF ØVELSER)