Danmark Padler: Prøv kajak og SUP gratis i hele landet i uge 36

Klubber og padlefællesskaber i hele landet åbner op, så du kan tage familien, venner, kolleger eller naboen med og prøve kajak og SUP i en forening nær dig.

Danmark Padler løber af stablen fra 4.-12. september. Foto: DGI

Nu har du muligheden for at prøve kajak eller SUP nær dig, når Danmark Padler løber af stablen fra 4.-12. september. Det er Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP, der sammen med klubber og turledere arrangerer Danmark Padler - og det er helt gratis!

Læs også: Video: Lær SUP på kun 7 minutter

 

Eventen løber for første gang af stablen, og målet er kort sagt at få så mange danskere som muligt på vandet i løbet af ugen. Det er helt gratis for dig at prøve i de klubber, der er med i eventen, som stiller instruktører og udstyr til rådighed, så du får en sikker første tur på vandet.

”Ugen skal give en øget fokus på bevægelse og motion i vores skønne natur, klubber og fællesskaber, og hvorfor det at padle på vandet er helt unikt,” siger Nina Øverberg, der er projektleder i Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP.

Læs også: Sovende ben i kajakken?

I løbet af ugen er der mulighed for at registrere ture og distancer ind, så det er muligt at se, hvor langt vi alle i fællesskab kan padle i løbet af en uge. Det sker ved, at alle har mulighed for at registrere sin(e) tur(e) i løbet af ugen. Det gælder både kano, kajak og SUP.

Sådan finder du Danmark Padler nær dig

Der vil  være ture for de mere rutinerede, der gerne vil opleve nyt rovand og på en tur med andre vandentusiaster. Denne del af Danmark Padler står en række rutinerede turledere for. Ønsker du at deltage på en tur her, så kræver det dog, at du medbringer dit eget udstyr (jo mindre andet er skrevet i beskrivelsen af arrangementet).

Find et kort over arrangementer for begyndere

Læs også: Kajak - sådan kommer du i gang

Find et kort over ture for de rutinerede