Gå en tur, send en SMS – så donerer Mærsk til Danmarks Indsamling

Hver gang du går en tur i uge 5, donerer A.P. Møller – Mærsk og A.P. Møller Fonden 10 kr. til Danmarks Indsamling.

Nu er det endnu sjovere at gå en tur. For hver gåtur, du går i uge 5, bliver der doneret 10 kroner til Danmarks Indsamling. Foto: Palle Skov

Danmark går sammen-kampagnen blev skudt i gang sidste uge, og nu melder A.P. Møller – Mærsk og A.P. Møller Fonden ind i kampagnen med et fantastisk initiativ. De donerer 10 kroner til Danmarks Indsamling hver eneste gang, du går en tur i uge 5.

Læs også: Stort initiativ sætter fokus på at gå i 2021 - kom med!

Der er ingen krav om distance eller antal gåture i ugen. Når du har gået en tur, skal du bare sende en SMS med GÅ til 1212 (alm. SMS-takst) eller udfylde formularen her: https://danmarkgaarsammen.dk/danmarks-indsamling. Så gå, gå, gå – og gør en god gerning.

Danmarks Indsamling

I år samler Danmarks Indsamling ind til de børn i verden, der er allerhårdest ramt af coronakrisen. Læs mere her: https://danmarksindsamling.dk.

”I A.P. Møller Fonden og A.P. Møller - Mærsk er vi stolte af igen at kunne bakke op om Danmarks Indsamling, der i år sætter fokus på at hjælpe coronakrisens børn,” siger Mette Refshauge, kommunikations- og bæredygtighedsdirektør i A.P.  Møller - Mærsk A/S.

Læs også: 10 vandreruter i Danmark du bare må opleve

”Pandemien har vendt op og ned på den verden, vi alle lever i, og fra begyndelsen har hovedprioriteterne for A.P. Møller Fonden og A.P. Møller - Mærsk været at betjene og hjælpe vores kunder, værne om vores medarbejdere og bidrage i de samfund, vi er en del af. Derfor ligger årets tema os ekstra nært,” tilføjer hun.

Danmarks Indsamling sendes lørdag d. 6. februar fra kl. 19.00 på DR1.