MTB Teknik BASIS: Lær de basale teknikker og bliv sikker i sadlen

Kører du mountainbike og vil gerne lære de basale teknikker, der kan gøre dig mere sikker i sadlen?

På MTB Teknik Basis lærer du de grundlæggende tekniske færdigheder på mountainbike, som giver dig en mere sikker og bevidst kørsel i skov og på spor. Undervejs vil du få fif og vejledning til, hvordan du bedst får fart i cyklen.

Vi vil introducere teknikker og øvelser, som du efterfølgende selv kan arbejde videre med, ligesom vi vil gøre dig bekendt med en række udtryk og termer på mountainbike. Øvelserne er alle basisøvelser, for dig som skal i gang med at udforske mountainbikes tekniske niveauer.

Alle der gerne vil motionere på mountainbike kan få gavn af de basale teknikker, så uanset om du vil køre stille og roligt eller gerne vil køre stærkt, når formen er til det, så vil du blive bedre og mere sikker på cyklen efter denne dag.

Du medbringer din egen mountainbike, som skal være i orden og du skal bruge hjelm. Fyld også drikkedunken op hjemmefra og put en snack i lommen, så du har energi til alle tre timer.

Kort før workshoppen modtager du en mail med praktisk info. Hvis du har spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden på DGI Østjyllands kontor: annemette.lunden@dgi.dk / 7940 4317.