MTB teknik kursus - lær at pumpe og hoppe på 1 time

HVORFOR?
Der kommer berms, table-hop og rollers alle vegne på de mange fede flow-spor, der bliver bygget Og jo bedre du er til at få trykket i svingene, få vægten af hjulene over en forhindring, for så at få pumpet på bagsiden, jo federe bliver det at køre MTB.
Det har således aldrig været mere relevant end nu at få styr på Pumpe- og hoppeteknikken.

På kurset vil du lære at pumpe og hoppe via trinvis opbygning fra bunden, samt i form af MANGE gentagelser. Vi har et setup, der tillader rigtig mange gentagelser uden at man bliver træt.
https://youtu.be/pAbgGRFALfc

Vi starter således ud på Pumptrack, for herefter at teste og videreudvikle færdighederne på BMX banen.
Det hele foregår på BMX cykel, da den er meget mere kontant end en MTB og indlæringen bliver således meget mere intuitiv og effektiv.

Vi stiller BMX cykler og hjelme til rådighed. Tag dog også gerne din egen hjelm med. Derudover skal du selv sørge for er solide sko til platform pedaler, samt lange bukser, ærmer og handsker, som er et krav på BMX banen.
Pris for det hele er 199,- pr. pers.
Max deltager antal er 14 personer.

Instruktør Palle Dyhre

Mere info:

Peter Meinert, DGI Sydøstjylland, peter.meinert@dgi.dk

praktisk info:

Pratisk info

Kurset finder sted lørdag d. 12 oktober fra kl. 10-12.30 og mødested er BMX banen, Tingvejen 24, Taulov, 7000 Fredericia

Medbring din mountainbike, hjelm, beklædning efter forholdende. Medbring også lidt drikke og snack til pauserne undervejs.

Vi starter alle på BMX cykel og her kører vi med platform pedaler, så medbring sko dertil. (Løbesko, vandresko eller lign. er super). Du kan låne en BMX cykel til øvelserne dette er inkluderet i prisen.

Målgruppe: Let øvet-øvet/erfaren

Instruktør Palle Dyhre

Mobil 7178