Landstævne 2017: Lige noget for vorespuls.dk's brugere

Open Water-svømning og kajak ved havnefronten, MTB- og cykelløb og meget mere til Danmarks største idrætsfestival 29. juni til 2. juli 2017 i Aalborg.

Sidste tilmeldingsfrist er den 9. april, hvis du skal være "aktiv" deltagere til DGI Landsstævne 2017 i Aalborg. Foto: DGI

Til sommer løber Danmarks største idrætsfestival af stablen. Det er selvfølgelig DGI Landsstævne, og det foregår i år i Aalborg, hvor der forventes over 25.000 deltagere.

Alle, der er fyldt 15 år, kan være med til Landstævnet. Og du skal IKKE være medlem af en forening for at kunne deltage.

Når man deltager i Landsstævnet, kan man selv sammensætte sit program for stævnet på kryds og tværs af de forskellige idrætstilbud.

Deltag i dine idrætter

I faktaboksen til højre kan du se alle idrætter, som er repræsenteret til DGI Landsstævne.

Og du kan deltage i et hav af arrangementer indenfor dine idrætter.

Vil du gerne deltage i en af de mange idætter, så kan du se deres tilbud HER

Du kan også se mere info om de forskellige billetter HER

Kom gratis som publikum og oplev...

Byen er naturligvis åben for alle, og du er mere end velkommen til at komme som publikum.

Du kan opleve alt fra opvisningerne rundt i byen, til streetfodboldturneringen på havnefronten eller udspring i fjorden.

Lørdag er der mulighed for selv at prøve kræfter med landsstævneløb i cykling, MTB, triatlon eller løb. Få mere info om endagsbilletter HER

Fest til DGI Landsstævne

Hele dagen er naturligvis en fest i Aalborg, men når dagen er ved at være omme, så bliver det afsluttet med musik og underholdning rundt om i byen, hvor der vil blive budt op til fest blandt andet med Mads Langer, der også optræde til DGI Landstævne 2017.

Vil du også gerne møde magien? ...men ikke lige dyrke idræt? Så oplev Landsstævnet som tilskuer. Der er stadig billetter tilbage til flere af de forrygende shows HER

Scenen er sat på havnefronten i Aalborg, når DGI Landsstævne 2017 for alvor sættes i gang med et forrygende åbningsshow. For første gang nogensinde laves showet i et urbant miljø, og det er derfor en enestående mulighed for at opleve kombinationen af sport og de smukke omgivelser på havnen.

Det bliver også en oplevelse for hele familien, når de dygtige landsstævnedeltagere sætter et spektakulært punktum for Landsstævnet med et flot afslutningsshow på Aalborg Stadion.

DEADLINE FOR TILMELDING TIL DGI LANDSSTÆVNE ER DEN 7. APRIL. SE HVAD DU SKAL NÅ INDEN HER