"Race Pace" i Adventure Løb

Jeg skal deltage i mit første 12+ timers adventure race i kommende weekend (MBT, løb, kano mm) og håber på at kunne få lidt gode råd i forhold til mit "race pace" og dermed puls - jeg har løbet marathon og lidt diverse men aldrig skulle være igang i over 12 timer.

Kan man sige noget om min puls - hvor skal den ligge for at jeg har chance for at "holde så længe" Jeg har et pulsur der giver mig øjeblikkelig puls og gennemsnit - og havde håbet på en rettesnor ala 60% af makspuls i gennemsnit eller lig!?

Jeg er klar over at det kommer an på rigtig mange ting (form, energiindtaget undervejs, temperatur, pauser mm) Men nogen har nok nogen gode råd:-)?

MVH
JBF

Stillet af JBF man, 2013-06-10 18:00 Svar

1 svar:

Kære JBF
Beklager, at du ikke fik et svar inden din adventure race. Men jeg er hellere ikke sikker på, at det er muligt at komme med et kvalificeret svar på baggrund af det, du skriver ... og måske i det hele taget!
Det kunne være mere interessant at høre om dine erfaringer fra løbet. Gerne via et evt link til en blog. Det er på baggrund af disse erfaringer at du kan planlægge din næste adventure race. Og vi andre kan lære en hel del hvis du vil dele dem med os!
Mange hilsener
Jonathan

Jonathan Sydenham DGI-landsinstruktør i løb 5 år 12 uger 1 dag 3 timer 34 minutter

Dit svar

Log ind - så kan du skrive et svar.