blå tånegle

jeg er ikke den store løber men når jeg løber så får jeg blå tånegle og falder af. hvad sker der ? og hvad kan jeg gøre ??

Stillet af Helene Riisgaard Mortensen lør, 2013-11-16 13:24 Svar

7 svar:

Hej Helene
Jeg ved ikke præcis hvorfor det sker, men en mulighed er at dine sko er for små. Løbesko skal ofte være et nummer større end dine almindelige sko således, at tåen/neglen ikke støder på skoens inderside.

Mette Madsen Projektleder, vorespuls.dk 4 år 39 uger 1 dag 17 timer 10 minutter Bedste svar Cykling (1) Løb (1)

Hej Mette, tak for svar. De er faktisk også et nummer større som min spinning sko også er. Det startede faktisk sidste år til Valentin løbe - 10 km. hvor jeg endte op med et par blå negle. de blev hårde og jeg skiftede også negl. de tær er aldrig blevet bedre igen. Nu opdager jeg det så igen her i mandags at jeg har ømme tær, og jep, lilla/blå negle :(((
I august til triathlon, ingenting kun ømme tårspidser. Lidt mystisk

Helene Riisgaard Mortensen 4 år 39 uger 1 dag 16 timer 44 minutter

Hejsa

Jeg oplevede også det samme som dig med løbesko, der var et halvt nummer for små, hvor neglene faldt af, men mærker også til det om sommeren, når mine tånegle i sandalerne vokser hurtigere på grund af lyset og solen. Hvis jeg ikke holder dem nede i længde, begynder det at gøre ondt i dem, og de kan godt blive lidt blå efter løb. Så mit råd er også at tjekke længden af dine tånegle.

Annette

Annette Hörup 4 år 39 uger 1 dag 2 timer 36 minutter

Hej Annette - det bare underligt for mine løbe sko er gamle og jeg har ikke haft problemet før. jeg forsøger med at holde neglene så korte som muligt og ser om det så kan ændre noget. Tak for svar.

Helene Riisgaard Mortensen 4 år 39 uger 19 timer 30 minutter 34 sekunder

Det er nok fordi løbesko ikke er lavet til folk med storetæer. De allerfleste er trekantede, så storetåen bliver presset skæv. Spørg efter fodformede!
Se billedet! De er jo ikke fodformede selvom fabrikanten påstår at de giver foden en naturlig bevægelse. Men de har glemt at de fleste også har storetæer

Link: http://images.booztx.com/ecco/350/ec840013_blackconcreteteaberry_58414_2.jpg

Bent Pedersen 4 år 24 uger 6 dage 15 timer 34 minutter

De fleste sko er lavet så de passer foden til højre

Link: http://www.kvinfo.dk/file.php?file=6193

Bent Pedersen 4 år 24 uger 6 dage 15 timer 27 minutter

problemet er løst - tak for alle svar

Helene Riisgaard Mortensen 4 år 24 uger 6 dage 6 timer 38 minutter

Dit svar

Log ind - så kan du skrive et svar.