Alle spørgsmål - Livsstil

Hej
Jeg er m65 år, har løbet og cyklet i mange år, korte og lange distancer. Jeg fik for halvandet år siden en diskusprolaps mellem 5 og 6 ryghvirvel. Undgik operation, men fortsatte med styrketræning, hovedsageligt for benene, da jeg her er blevet betydeligt svag, mest i det højre ben. Jeg har trænet bla. squats, løber i ny og næ 6-8 km, går meget på mit arbejde, men jeg føler ikke jeg bliver stærkere. Særligt gang på trapper er ret udtrættende. Er der nogen der kender noget til lignende eller særlige øvelser? Måske har jeg ikke været vedholdende nok med træningen, (ca. 2 mdr.)Måske specielle vitaminindtag kunne være gavnligt? Tak for svar.

Stillet af tefor 6 uger 5 dage 55 minutter 22 sekunder Ingen svar - endnu!

Hej alle.

Når i har bestilt cykelferie, hvor har i så gjort dette? Mig og min kæreste kunne godt tænke os at komme til Tjekkiet!

Er der nogen herinde der har erfaringer med cykelferier til Tjekkiet?

Stillet af Katrine 19 uger 3 dage 3 timer 3 minutter 34 sekunder Ingen svar - endnu!

Hej Vorespuls.

Jeg søger lidt information om fodboldmål, jeg har fundet nogle billige på nettet som jeg har overvejet at købe.

Men jeg er i tvivl om hvor længe sådan nogle holder, skal man tage dem ind om vinteren, og kan man virkelig bruge meget tid med dem?
Jeg har 2 drenge i alderen 12 og 14 år, som elsker at spille fodbold, og at de sikkert kan få stor glæde af dem?

Tak for jeres svar :)

Stillet af Jonas Lund 23 uger 1 dag 23 timer 28 minutter 48 sekunder 1 svar

bmi

Er det rigtigt at man ikke kan bruge BMI som et mål for sundhed?
For nyligt læst jeg i denne artikel https://bookanaut.com/dk/bmi-beregner/ at man ikke kan bruge BMI som et mål for sundhed.
Findes der nogle andre gode metoder som er lige så lette?

Stillet af Dorte Jensen 1 år 40 uger 21 timer 24 minutter 27 sekunder Ingen svar - endnu!

Så søg ikke mere - du finder den mest svedige playlister her http://jackwolfox.blogspot.dk/2016/04/playlister-og-musik-til-sveddryppende.html

Stillet af Jack Løfquist Jensen 2 år 23 uger 1 time 57 minutter 14 sekunder 1 svar

Jeg er 50 år og kommet i overgangsalderen og har taget 8-10 kg på som desværre sidder meget godt fast.

Jeg løber 4 km ca. 3 gange om ugen og cykler MTB 1- 2 gange om ugen så ligger ikke på den lade side og går lidt ved siden af

Nogen der har nogen tips til hvordan jeg får sat gang i fedt forbrændingen igen ??

Pia

Stillet af Pia helbo Wagner 2 år 23 uger 4 dage 22 timer 27 minutter 3 svar

Jeg træner henholdsvis mellem en kondicykel, romaskine og en crossfit. På kondicyklen og crossfit maskinen er det ikke noget problem at få pulsen op, men på romaskinen kniber det, til trods for at jeg er lige så træt efterfølgende, hvad skyldes det?

Stillet af johnny Holm Jorsal 2 år 32 uger 3 dage 18 timer 58 minutter 1 svar

Kan man sige noget om hvor længe man minimum skal træne i en pulszone, jeg skifter hver anden dag mellem høj og lav, typisk 2 den ene dag og 3 der så ender i 4 den anden dag, men hvor længe bør jeg som minimum træne.

Stillet af johnny Holm Jorsal 2 år 32 uger 3 dage 19 timer 3 minutter 1 svar

Jeg har et spørgsmåls vedrørende d-vitamin. Jeg så for ikke så lang tid siden et program på DR1 om at vi, danskere, mangler d-vitamin. Jeg spiser ikke fisk som ellers skulle være en god måde at få nok på. Jeg kommer heller ikke særlig tit på ferie, da pengene ikke rækker til det. Dog kommer jeg ud og løbe en masse når solen skinner. Mit spørgsmål er: har jeg brug for at tage tilskud af d-vitamin? og har manglende d-vitamin indflydelse på mit løb?

Hilsen Martin

Stillet af Martin Nielsen 2 år 33 uger 1 dag 19 timer 51 minutter 4 svar

Normal bygget han - højde 182 men vægten er 106kg, vil gerne under 90kg (helst 82-83). Gider overhovedet ikke ud her om vinteren, men har en kondicykel, en romaskine og har lige investeret i en crosstrainer for at kunne veksle mellem træningen. Jeg har trænet en ½ time om dagen 6 dage i ugen siden nytår men tænker at det ville måske være en ide at få lidt struktur indover. Er der nogen der har et oplæg til hvordan jeg kunne træne med disse motionsmaskiner så jeg både veksler mellem pulszoner og maskiner ?

Stillet af johnny Holm Jorsal 2 år 34 uger 2 dage 1 time 14 minutter 5 svar