Dette spørgsmål kan ikke længere besvares.

GPS upload

Hej.
Dette er bare en idé som kunne være sjov, men som måske er for omfattende til at indføre på VoresPuls: Men det kunne være sjovt hvis det var muligt at uploade sin GPX- eller KMLfil fra GPS eller smartphone, så man kan få vist den tilbagelagte tur på kort med angivelse af tidsforbrug, gennemsnitshastighed og max hastighed. Jeg har lige prøvet det på Everytrail.com, men jeg synes VoresPuls ville være oplagt til at lave noget lignende - hvis det er muligt.
Med venlig hilsen
Kim Jørgensen

Stillet af Anonym fre, 2012-04-20 20:47

3 svar:

Hej Kim
Jeg har hørt en lille fugl synge om at der er en dansk udviklet smartphone "Kayaklog" på vej, som har den ekstra smarte feature, at undervejs overfører GPS data til en hjemmeside. Det giver det ekstra sikkerhedsmoment, at dem derhjemme, kan følge en på turen. Så bliver de lidt nervøse derhjemme, så kan de lige gå ind og se hvor man er og at man stadig er på vej hjem, eller at man i værste tilfælde, kan opgive position til evt. assistance.

Michael Sørensen DGI-landsinstruktør i kajak 5 år 49 uger 1 dag 4 timer 7 minutter Bedste svar Kajak (1)

Jeg har fundet App´en Endomondo, som en god løsning, når jeg er ude og ro. Her kan jeg uploade mine ture, læse hastighed og meget mere.

h. pedersen 5 år 41 uger 1 dag 23 timer 26 minutter

Hej Kim
Som Michael antyder er der en dansk app på vej.
Vi forventer at lancere primo marts.
Gå ind på www.kayaklog.net og se flere informationer..
mvh
Carsten, KayakLog ApS

Link: http://www.kayaklog.net

Carsten Damsgaard 5 år 21 uger 4 dage 18 timer 4 minutter